Gaziantep'te oyun oynarken yaşamını yitirdi
İHA

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi 213 nolu Sokak'ta yaşayan S.Y., rahatsızlığı nedeniyle 7 yaşındaki kızı İklim Dilara ve 10 yaşındaki oğlu H.Y.'yi evde bırakarak yakındaki bir sağlık ocağına gitti.

GARDIROPTAKİ İPİ BOĞAZINA GEÇİRDİ

Evde yalnız kalan 2 kardeşten biri salonda oynarken, diğeri ise yatak odasında oynamaya başladı. Evlerinin yatak odasında oynayan ve bu yıl ilkokula başlayacak olmanın heyecanını yaşayan İklim Dilara, gardırobun bozuk olan kapaklarının bağlandığı ipi boğazına geçirdi.

Gaziantep'te oyun oynarken yaşamını yitirdi VİDEO

DENGESİNİ KAYBEDİP YERE DÜŞTÜ

Bu esnada dengesini kaybeden küçük kız, yataktan yere düştü. Odadan gelen seslerin kesilmesi üzerine kız kardeşine bakmak için yatak odasına giren 10 yaşındaki H.Y., içeriye girdiğinde korkunç manzara ile karşılaştı. Kız kardeşinin boğazına ip dolanmış vaziyette yerde hareketsiz yattığını gören H.Y., hemen komşularına haber verdi.

Gaziantep'te oyun oynarken yaşamını yitirdi

SAĞLIK EKİPLERİ ÖLDÜĞÜNÜ BELİRLEDİ

Olay yerine gelen komşular da küçük kızın hareketsiz şekilde yattığını görünce hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri İklim Dilara'nın öldüğünü belirlerken, polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. İple boğularak öldüğü belirlenen çocuğun cesedi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Küçük kızın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ifadesi alınan aileye teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)