Fatih'te silah zoruyla otomobilinden indirilen kişi gasbedildi

İstanbul'un Fatih ilçesi Laleli Hayriye Tüccarı Caddesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, trafiğin yoğunluğundan yararlanan bir kişi, otomobiliyle ilerleyen Türkmenistan uyruklu Adaham A.'nın önünü kesti.

Aracından zorla indirip gasbetti

Şüpheli, otomobilinden zorla indirdiği Adaham A.'nın çantasını gasbetmek istedi. Çantayı vermemekte direnen Adaham A.'ya peş peşe ateş etti. Otomoilden çantayı alan şüpheli koşarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve acil servis ekibi sevk edildi. Adaham A. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı.

DHA'nın haberine göre, şüphelinin gasbettiği çantayla hızla olay yerinden uzaklaşması çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Başka bir iş yerinin kamerasına yansıyan görüntülerde gasp anında yaşanan panik anları görülüyor.

Fatih'te silah zoruyla otomobilinden indirilen kişi gasbedildi VİDEO

Fatih'te silah zoruyla otomobilinden indirilip gasbedildi -1

Çantada 200 dolar para ve pasaport olduğu öğrenildi

Yapılan ilk incelemelere göre şüphelinin yabancı uyruklu olduğu tespit edildi. Gasbedilen çantanın içerisinde ise 200 dolar para ve pasaport bulunduğu öğrenildi.

"Arabanın içine doğru ateş ediyordu"

Olayın görgü tanığı Ali Engin, "Trafik yoğundu, o ara silah sesini bir el duyunca cama yaklaştık. Şüpheli, arabanın içine doğru ateş ediyordu. İçeriden bir adam çıktı. Ben trafik kavgası zannettim ama sonra hamle yapıp çantayı alıp koşmaya başladı. Çantayı içeriden alıp kaçtıktan sonra anladık gasp olduğunu" dedi.

Fatih'te silah zoruyla otomobilinden indirilip gasbedildi -2

"Camı açınca sıktı"

Başka görgü tanığı olan Yusuf Aydın, "Araç geçiyordu burada trafik vardı. Maskeli bir adam geldi. Cama vurdu, kapıyı açtırdı şoföre adamda camı açınca sıktı. 1,2 el ateş etti, parayı aldı kaçtı. Tek kişiydi, vurdu parayı aldı, kaçtı" diye konuştu.

Fatih'te silah zoruyla otomobilinden indirilip gasbedildi -3

Fatih'te silah zoruyla otomobilinden indirilip gasbedildi -4

Fatih'te silah zoruyla otomobilinden indirilip gasbedildi -5

Fatih'te silah zoruyla otomobilinden indirilip gasbedildi -6

Fatih'te silah zoruyla otomobilinden indirilip gasbedildi -7