Çiçek Pasajı'nda kadını rehin alan şüpheli tutuklandı
DHA

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi'ndeki Tarihi Çiçek Pasajı'nda gece yarısı alkollü olduğu iddia edilen Levent Erdal Ö. pasajdaki bir restorana gelerek, eski kız arkadaşı N.C. ile tartıştı.

POMPALI TÜFEKLE HAVAYA ATEŞ ETTİ

Levent Erdal Ö., tartışma sırasında yanındaki pompalı tüfeği çıkarak havaya ateş etti ve etrafa tehditler savurdu. Bu sırada restoranlarda bulunan müşteriler kendilerini dışarı attı. Pasaj içinde bulunan restoran çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

REHİN ALDI

Bu sırada şüpheli, N.C.'yi rehin alarak yanına kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri pasaj çevresinde güvenlik önlemi aldı. Restorana gelen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri de etrafa tehditler savuran şüpheli Levent Erdal Ö.'yü ikna etmek için uğraştı.

Beyoğlu’nda bir kadını rehin alan şüpheli yakalandı VİDEO ARŞİV

TUTUKLANDI

Şüpheli, bir süre sonra Güven Timlerinin ikna etmesi sonucu gözaltına alındı. Karaköy Polis Merkezi'ndeki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Levent Erdal Ö. çıkarıldığı mahkemece 'tehdit' ve '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçlarından tutuklandı.

Çiçek Pasajı'nda kadını rehin alan şüpheli tutuklandı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)