Bakırköy’de lise öğrencisini bıçaklayan şahıs tutuklandı
İHA

İstanbul Bakırköy’de,  profesyonel dansçı olduğu öğrenilen lise son sınıf öğrencisi Berhan T., cuma günü okul çıkışında henüz bilinmeyen bir nedenle öğrenci B.Ç. ve arkadaşlarının saldırısına uğradı.

ÖNCE DARBEDİLDİ, SONRA BIÇAKLANDI

Yoldan geçen başka öğrenciler Berhan T.’nin yerde kanlar içinde kaldığını görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Karnından bıçaklanan öğrenci ağır yaralanırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bakırköy’de lise öğrencisini bıçaklayan şahıs tutuklandı

''BİZİM ÇOCUĞUMUZ BU İŞLERİN İÇİNDE OLMAYAN BİR ÇOCUK''

Gencin dayısı Zafer Aldoğan, saldırganın serbest kalmasına üzüldüklerini söyledi. Aldoğan, "Okul çıkışında dövülüyor. Yetmezmiş gibi bir kişi tarafından bıçaklanıyor" dedi.

Yeğenin bir çok ödülü olduğunu ve grubuyla dans yarışmalarında Türkiye'yi ülkemizi temsil ettiğini belirten dayı Aldoğan, "Halbuki bizim çocuğumuz bu işlerin içinde olmayan kendi işinde gücünde bir çocuk. Sokakta gezen bir çocuk değil. O sırada 3 kişiler. Hepsi darbe alıyor ama 2'si kaçıyor ama Berhan kaçamıyor." diye konuştu.

Gencin bir başka akrabası Ruhi Özek ise, "Ailesine bağlı bir çocuk. Dövüşle kavgayla işi olmayan bir insan. Çocuğun hayatı tehlikesi var. O gruplarla hiç bir ilgisi yok" dedi.

Bıçaklanan dansçı gencin yakınlarından tepki

TUTUKLANDI

Olayın şüphelisi B.Ç. gözaltına alınmış ancak daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Dün hakkında yakalama kararı çıkarılan B.Ç. sabah saatlerinde Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Burada nöbetçi savcıya ifade veren B.Ç. tutuklama istemiyle Sulh Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Mahkeme, B.Ç.’nin ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Bakırköy’de lise öğrencisini bıçaklayan şahıs tutuklandı

DANS VİDEOLARI ORTAYA ÇIKTI

Tamalan’ın tedavisi devam ederken, yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Profesyonel olarak dansçılık yaptığı söylenilen gencin, görüntülerinde dans ettiği ve mutlu olduğu görülüyor.

Bakırköy’de lise öğrencisini bıçaklayan şahıs tutuklandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)