Antalya’da tatil yapan Rus turistler memnun
DHA

Eylül ayı ile birlikte Rusya'da hava sıcaklığı ciddi oranda düştü.

Bunu fırsat bilen Ruslar ise soluğu Antalya’da aldı. Şehrin en kalabalık ilçelerinden Kemer’e adeta Rus turist akını var...

Son günlerde hava sıcaklığının 35 derece civarında hissedildiği ilçeye gelen turistler, koronavirüs tedbirlerinin alındığı tesislerde havuzlara girip, güneşlenerek tatilin tadını çıkarıyor.

“BURADA HER ŞEY GÜZEL”

Sıcak havadan dolayı memnuniyetini dile getiren Polina Kompaniçenko, “İkinci kez Türkiye'ye geliyorum. Koronavirüsle ilgili olarak burada her şey normal. Personel sürekli maske takıyor. Mesafeleri koruyorlar sürekli olarak. Deniz yakında ve hava sıcak. Biz Moskova'dan geldik, orada havalar artık ılık burada ise sıcak ve güneşli. Her şey çok güzel biz çok beğeniyoruz.” dedi.

Antalya’da tatil yapan Rus turistler memnun

“ÇOK BEĞENDİM”

Daria Goragina da “Türkiye'ye 10 kere geldim. Şu anda sadece gençlerin olduğu bir otelde tatil yapıyorum ve çok beğendim. Personellerin hepsi maske takıyor ve mesafe kurallarına uyuyorlar. Çok da güzel bir yer burası. Benim şehrim Samara'da şu anda hava sıcaklığı 20 derece civarında ve burada 30 ile 35 derece arasında sanırım. Çok güzel bir hava var benim için. Bu nedenle seviyorum buraya gelmeyi.” diye konuştu.

Antalya’da tatil yapan Rus turistler memnun

“HAVA SÜPER”

Anya Şerbay ise “Karantinadan sonra ilk defa geldik Türkiye'ye. Tüm personellerde maske var burada ve mesafelere uyuyorlar. Her yerde de dezenfektan bulunabiliyor. Her şey doğru şekilde. Türkiye'ye 5 ya da 6'ncı kez geliyorum. Hava süper. Havada bulut bile yok. Bu nedenle çok seviyorum burada olmayı.” şeklinde konuştu.

Antalya’da tatil yapan Rus turistler memnun

“BURAYI SEVİYORUM VE TEKRAR GELECEĞİM”

Elizabet Kosenko da “Türkiye'de 8'inci kez tatil yapıyorum. Kemer'e ise ikinci kez geliyorum. Personeller dezenfektan kullanıyor ve maskelerini çıkartmıyor. Mesafe kurallarına uyuyorlar. Hava burada kesinlikle mükemmel. Biz burada güneşleniyoruz ve tatil yapıyoruz. Her şey mükemmel. İyi hissediyorum. Her şeyi burada çok beğeniyorum ve tekrar buraya geleceğim.” ifadelerini kullandı.

Antalya’da tatil yapan Rus turistler memnun

Antalya’da tatil yapan Rus turistler memnun

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)