Aksaray'da kısıtlamayı delerek sokağa çıkan sürücüye ceza uygulandı
İHA

Aksaray’da sokağa çıkma kısıtlamasında kent genelinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından geni güvenlik önlemleri alınırken şehirde adeta kuş uçurtulmadı.

KISITLAMAYI İHLALDEN CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Çalışmalar kapsamında Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesinde uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri Cüneyt K. (49) idaresindeki 68 DY 874 plakalı Hyundai marka otomobili durdurdu. Sürücü ve izin belgesi sorgulaması yapan polis ekipleri sürücünün sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiğini tespit etti.

"VİCDANSIZLIK" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Kısıtlamayı ihlal etmekten 3 bin 150 TL para cezası uygulanan sürücü görevi başındaki polis memurlarına “Vicdansızlık” diye tepki gösterdi.

Aksaray'da kısıtlamayı delerek sokağa çıkan sürücüye ceza uygulandı VİDEO

Kısıtlamayı deldi, ceza yedi, polise “Vicdansızlık” dedi -1

3 BİN 150 LİRA CEZA UYGULANDI

Polis memurları kısıtlama ve çalımalar hakkında bilgi vermek istese de sürücü ısrarla markete gitmek istediğini belirterek cezadan kurtulmaya çalıştı. “Biz ne yiyeceğiz? Ne içeceğiz?” diye polis memurlarına soran sürücü polis memurlarının “En yakın market” demesi üzerine, “Var, mahallemizde var. Ama şu market yok sadece” diye cevap verdi. Sürücüye kısıtlamayı ihlalden 3 bin 150 TL para cezası uygulandı.

Kısıtlamayı deldi, ceza yedi, polise “Vicdansızlık” dedi -2

Kısıtlamayı deldi, ceza yedi, polise “Vicdansızlık” dedi -3

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)