Adana’da eşinin terk ettiği kadın yardım bekliyor
İHA

Adana’da Mahmut (35) ve Emine Karakuş (30) çifti, 13 sene önce evlendi.

Çiftin bu evlilikten İbrahim (12), Halil (3.5), Azize (2.5) ve İsmail (10 aylık) isimli 4 çocuğu dünyaya geldi.

KOCASI BAŞKA BİR KADINLA KAÇTI

İddiaya göre, Mahmut Karakuş, eşi Emine en küçük oğulları İsmail’e 2 buçuk aylık hamileyken başka bir kadınla kaçtı. Genç kadın da bunun üzerine ailesinin yanına sığındı.

Adana’da eşinin terk ettiği kadın yardım bekliyor

ELİNDEKİ PARAYLA GECEKONDU ALDI

Oğlu İsmail’i de dünyaya getiren Emine Karakuş, elindeki 12 bin liralık birikimle Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi’nde 2 odalı derme çatma bir gecekondu satın aldı.

FARE GİRMESİN DİYE BEZLE KAPATTI

Burada çocuklarıyla bir başına yaşayan genç kadın, evin çatlayan duvarlarından da fare girmesin diye bez kapattı. Koronavirüsle mücadelede hijyenin çok önemli olduğu bu dönemde kötü şartlarda hayatını idame ettiren Emine Karakuş’a, bir de 14 bin liralık elektrik borcu geldi.

Avukat vekalet ücretiyle 17 bin lira olan borç için Karakuş, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Adana’da eşinin terk ettiği kadın yardım bekliyor

“BENİM KİMSEM YOK”

Karakuş, “Eşim tarafından terk edildim. 4 çocukla ortada kaldım. 12 bin liraya burayı aldım ama 14 bin liralık da elektrik borcu geldi. O ceza avukat parasıyla falan 17 bin lira olmuş. Ben bu cezayı ödeyemem. 3 aylık hapis cezası da var bunun. Ben hapse girersem, bu çocuklara kim bakacak? Benim kimsem yok. Tek başıma mücadele veriyorum.” diye konuştu.

Adana’da eşinin terk ettiği kadın yardım bekliyor

HAYIRSEVERLERE SESLENDİ

Geceleri eve fare girdiği için korktuklarını, koronavirüsten de korunmak için gerekli hijyeni sağlayamadığını belirten Emine Karakuş, “Geceleri burası çok korkunç. Kediler geliyor, fare, karınca ve kırkayak var. Koronavirüsten de korkuyoruz. Elimizden geldiği kadar korunuyoruz ama ne yapacağız bilmiyorum. Hayırseverlerden yardım bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Adana’da eşinin terk ettiği kadın yardım bekliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)