8 yıl sonra karısını öldürdüğünü itiraf etti
DHA

Antalya'nın Finike ilçesinde bar işleten Bekir Bertan, eşi Hatice Bertan ile evde bilinmeyen nedenle tartışmaya başladıktan sonra, eşinin başına sert cisimle vurdu.

KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Kanlar içinde kalan Hatice Bertan, hastaneye gitmek istemesine rağmen eşinin izin vermemesi üzerine odasına geçip, uyudu.

Sabah kalktığında eşinin yaşamını yitirdiğini fark eden Bekir Bertan, eski eşi M.T. ve arkadaşı S.D.'yi kendisine yardım etmeleri için eve çağırdı.

8 yıldır kayıp eşini öldürdüğünü itiraf etti

CESEDİ ÇARŞAFA SARDILAR

M.T. ve S.D.'nin yardım talebini reddetmesi üzerine Bertan, çocuklarına zarar vereceği tehdidiyle ikiliyi ikna etti.

Hatice Bertan'ın cesedini çarşafa saran şüpheliler, Kumluca ilçesi Turizm Caddesi üzerindeki sazlık alana gömdü.

8 yıl sonra karısını öldürdüğünü itiraf etti

DOSYA 8 YIL SONRA AÇILDI

Hatice Bertan'ın ortadan kaybolmasına ilişkin dosyayı 8 yıl sonra yeniden değerlendiren Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Hüseyin Bertan'ı 5 ay süresince teknik takibe aldı.

Bekir Bertan ile M.T. ve S.D.'nin konuşmalarından, Hatice Bertan'ın öldürüldüğünü belirleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri,  Bekir Bertan'ı Finike'de, M.T. ve S.D.'yi ise Denizli'de gözaltına aldı.

8 yıl sonra karısını öldürdüğünü itiraf etti

HER YIL EŞİNİ GÖMDÜĞÜ YERDE DUA ETMİŞ

Bekir Bertan ile Antalya'ya getirilen M.T. ve S.D., polisteki ifadelerinde suçlarını itiraf etti. Bekir Bertan, ifadesinin ardından eşini gömdükleri yeri göstermek için Finike'ye götürüldü.

Turizm Caddesi yanındaki alana cesedi gömdüklerini belirten Bertan, her yıl buraya gelip, eşi için dua ettiğini belirtti.

8 yıl sonra karısını öldürdüğünü itiraf etti

KAZI ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Polis, Bekir Bertan'ın gösterdiği alanda iş makineleriyle kazı çalışması başlattı. Hatice Bertan'ın cesedinin bulunması için yaklaşık 1000 metrekarelik alan kazılacak.

Bekir Bertan ile M.T. ve S.D., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

8 yıl sonra karısını öldürdüğünü itiraf etti

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)