Esenyurt’ta doğalgaz patlaması
İHA

Esenyurt, Selahaddin Eyyubi Mahallesi 1550. Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın ikinci katında yaşayan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle oturduğu daireyi ateşe vererek kendini içeri kilitledi.

BİNADA OTURANLAR KENDİNİ DIŞARI ATTI

Daireden alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada binada oturan bazı vatandaşlar kendilerini hemen dışarı attı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlerin yükseldiği daireye müdahale etti. Üst katlarda mahsur kalan vatandaşlar da merdiven yardımıyla tahliye edildi. Polis ekipleri de sokakta önlem aldı.

Esenyurt’ta doğalgaz patlaması-Video

2 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekiplerinin tahliye ettiği ve binada oturan 2 kişiye sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak kontrol amaçlı hastaneye kaldırdı. İtfaiye ekipleri daireye kendini kilitlediği öğrenilen ev sahibini de içeriden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri daire sahibine ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken dairede hasar meydana geldi.

Esenyurt’ta doğalgaz patlaması

YAŞANANLAR CEP TELEFONUYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Daireden alevlerin yükseldiği anlar çevredeki vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine saniye saniye yansıdı.

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Esenyurt’ta doğalgaz patlaması

Esenyurt’ta doğalgaz patlaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)