
30 kiloluk kabak 20 bin TL'ye satıldı
Bilecik'te bu yıl 6'ncısı düzenlenen "Kızıldamlar Kestane Kabağı Festivali"nde yapılan müzayedede 30 kilogramlık bir kabak, 20 bin liraya satıldı.
Merkeze bağlı Kızıldamlar köyünde üretilen ve raf ömrü bir sene olan kestane kabağı için festival organize edildi.
Vali Bilal Şentürk, Belediye Başkanı Semih Şahin, bazı ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte kabaktan hazırlanan ürünler ikram edildi.
20 BİN LİRAYA SATILDI
Festivalde protokol üyeleri Bilecik halk oyunları oynadı. Programın sonunda yarışmada birinci seçilen 30 kilogramlık kabak, yaklaşık bir saat süren pazarlıklar sonucu aralarında belediye, dernek yetkilileri ve vatandaşların bulunduğu kişiler tarafından 20 bin liraya satın alındı.
PARA MUHTARLIĞA GİDECEK
Kabağın satışından elde edilen gelirin Kızıldamlar Köyü Muhtarlığına aktarılacağı belirtildi.
İlginizi Çekebilir

Hakan Taşıyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşılama
228 YORUM
Gündem

Hobi olarak başladı şimdi günlük 300 USD kazanıyor
ADVERTORIAL
CryptoTrader

İkinci el otomobil satışında 6 ay ve 6 bin kilometre şartı yürürlüğe girdi
693 YORUM
Gündem

Türkiye ile Suriye arasındaki görüşmelere Devlet Bahçeli'den destek
687 YORUM
Gündem

Dünyanın en iyi bin üniversitesi belli oldu
505 YORUM
Gündem