18 yaşındaki teyze ve 5 yaşındaki yeğen sarılarak yandı
İHA

Balıkesir'de Kamil Koç firmasına ait 06 LK 794 plakalı yolcu otobüsünde, kahve makinasından kaynaklanan bir yangın çıktı.

Çıkan izdihamda otobüsün arka kapısına yönelen yolculardan bazıları ezildi, bazıları da güçlükle dışarıya çıkabildi. Otobüsten çıkmayı başaramayan 1'i çocuk, 5 kişi otobüste yanarak can verdi.

TEYZE VE YEĞENİN ACI ÖLÜMÜ

Teyze ve yeğene mezar olan olay, şu şekilde gerçekleşti. Kız kardeşi ve evladını yolculuk ettiği aynı otobüste kaybeden anne Saniye Yılmaz, yangının çıkmasının ardından imdat çekici ile otobüsün camını kırdı. 5 yaşındaki oğlunu camdan dışarıya sarkıtmak istedi. Ancak dışarıda çocuğu alacak kimse olmadığı için çaresiz kalan kadın, evladını dışarıya bırakamadı. Bu sırada annesinin elini bırakan küçük çocuk, bir anda dumanın arasında kayboldu. Yan koltukta oturan üniversite hazırlık öğrencisi 18 yaşındaki teyze Özlem Yılmaz, yeğenini bulabilmek için koridorda orta alana doğru ilerledi. Bir süre sonra Huzeyfe'ye ulaşan teyze Özlem Yılmaz, yeğenini kucakladı. Tam bu sırada şoför, otobüsün orta kapısını açtı. İçeriye dolan hava ile birlikte otobüs birden alev aldı. Parlayan alevlerin arasında kalan teyze ve yeğen, yanarak can verdi.

Balıkesir’de yolcu otobüsü alev aldı VİDEO

SARILMIŞ HALDE BULUNDULAR

Otopsi için morga getirilen teyze ve yeğenin cesetlerinin, birbirlerine sarılmış halde oldukları bildirildi. Cenazelerin DNA ile tespitinin ardından yakınlarına verileceği teyze ve yeğenin, Ümitalan Mahallesi'nde akşam namazının ardından toprağa verilecekleri bildirildi.

18 yaşındaki teyze ve 5 yaşındaki yeğen sarılarak yandı

18 yaşındaki teyze ve 5 yaşındaki yeğen sarılarak yandı

18 yaşındaki teyze ve 5 yaşındaki yeğen sarılarak yandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)