Yeni yıl öncesi kırmızı iç çamaşırı satışı arttı
DHA

Yeni yılda giyenlere aşk, para ve sağlık getirdiğine inanılan kırmızı iç çamaşırları vitrindeki yerlerini aldı.

Talebin arttığı kırmızı iç çamaşırların satışlarında geçen yıla oranla yüzde 40 artış oldu.

Adana'da 5 yıldır iç giyim mağazası işleten 30 yaşındaki Tuğba Kafalı, kırmızı iç çamaşırına her zaman talep olduğunu ancak yılbaşında şans getirdiğine inanıldığı için satışların daha da çok arttığını belirtti.

Yeni yıl öncesi kırmızı iç çamaşırı satışı arttı VİDEO

"KARI KOCA GELİP TAKIM ALIYORLAR"

Vatandaşların kırmızı iç çamaşırlarının aşktan yana da şans getirdiğine inandıklarını söyleyen Kafalı, "Kırmızı iç çamaşırı satışlarımız yüzde 40 oranında arttı. Müşterimiz karı koca olarak gelip kendilerine takım olarak alıyorlar. Birbirlerine hediye olarak kırmızı iç çamaşır alanlar var. Kırmızı iç çamaşırı takımı olarak fiyatlarımız ortalama 70 ila 200 lira arasında satışa sunuluyor.’’ diye konuştu.

kırmızı iç çamaşırı

"KORONA BELASINDAN KURTULMAK İÇİN GİYECEĞİM"

Geçen sene kırmızı iç çamaşırının uğur getirdiğine inanmadığı için giymediğini ve 2020 yılının kötü geçtiğini söyleyen Remzi Keçeli, ‘’Bu sene 2 adet sipariş verdim. Birini gece yarısından önce diğerini ise gece yarısından sonra giyeceğim. İnşallah bu korona belasını başımızdan defederiz. Daha önceden uğur getirdiğine inanmıyordum. Bu sene inandım." ifadelerini kullandı.

kırmızı iç çamaşırı

"ENERJİSİNİN YÜKSEK OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Yıllardır kırmızı iç çamaşırının uğur getirdiğine inandığını ve her sene kırmızı iç çamaşırı aldığını söyleyen Eda Yılmaz, "Kırmızının şans getirdiğine ve enerjisinin yüksek olduğuna inanıyorum. Bu senede aldım. Bu sene kötü geçti. İnşallah kırmızı giymeyle 2021 bize uğur getirir. Kırmızı iç çamaşırı 'şans getirsin' diye hediye olarak alıp tanıdıklarıma dağıtıyorum." dedi.

kırmızı iç çamaşırı

kırmızı iç çamaşırı

kırmızı iç çamaşırı

kırmızı iç çamaşırı

kırmızı iç çamaşırı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)