STK'lardan Bahar Kalkanı'na destek
AA

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Genel Başkanı Hamza Akbulut öncülüğündeki 31 sivil toplum kuruluşunun (STK) başkanı, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde buluştu.

Başkanlar, 'Bahar Kalkanı Operasyonu'na tam destek verdi.

STK'lara iki oda katılmadı. Mimarlar ve Doktorlar Odası'nın destek vermediği canlı yayında konuşan TGTV Başkanı Akbulut, "Ülkemizi tehdit eden tüm unsurlara karşı yaptığımız mücadelenin birlik beraberlik içinde başarıya ulaşacağına yürekten inanıyorum." dedi.

Akbulut, "Sivil Toplum Kuruluşları olarak hayati bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde, devletimizin ülke güvenliği ve menfaatlerini esas alan, bölgemizde barışın tesisi ve korunmasını gözeten adımlarını sonuna kadar destekliyoruz.

STK'lardan Bahar Kalkanı'na destek VİDEO


"BİRİZ, BÜTÜNÜZ VE BİRLİKTEYİZ"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise; "Bu acımasız saldırının sahipleri bunun bedelini ödeyecektir. Biz her türlü zorluğu aşmasını bilen bir milletiz. Sabır ve dayanışma gösteriyoruz. Mevzubahis vatan olunca tüm siyasi ve fikri ayrılıkları bir tarafa bırakırız. Biriz, bütünüz ve birlikteyiz." ifadelerini kullandı.

STK'lardan Bahar Kalkanı'na destek

81 İLDEN BAĞLANTI

Merkezden yapılan değerlendirmelerin ardından kurulan telekonferans sistemi ile diğer illere bağlanılarak, oradaki STK başkanları ile görüşme yapıldı.

Başkanlar, harekata desteklerini açıkladı.

MİMARLAR VE DOKTORLAR ODASI YOK

Öte yandan 31 STK örgütüne, Mimarlar Odası ve Doktorlar Odası'nın destek vermediği belirtiliyor.

STK'lardan Bahar Kalkanı'na destek

STK'lardan Bahar Kalkanı'na destek

STK'lardan Bahar Kalkanı'na destek

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)