Rize Valisi Kemal Çeber, muhabire kız istedi

Rize Valisi Kemal Çeber, bir ailenin mutlu gününe ortak oldu.

Vali Çeber, İhlas Haber Ajansı'nda görev yapan muhabire kız istemek için erkek tarafı oldu.

Gelin adayının Portakallık Mahallesi'ndeki evine gelen Vali Çeber, dünürcü olarak  kentte görev yapan muhabir Hasan Fehmi Demir'e, Ezginur Balci'yı istedi.

Balci ailesi büyüklerinin uygun görüş belirtmesi üzerine Çeber'in eşi Neslihan Ayan Çeber, genç çiftin söz yüzüklerini taktı.

Rize Valisi Kemal Çeber, muhabire kız istedi - VİDEO

"Mutluluklar diliyorum"

Vali Çeber, aile kurumunun toplumun en önemli yapı taşı olduğunu belirterek, "Bu iki güzel ailenin, iki güzel evladı, güzel bir yola çıkacaklar. Mutluluklar diliyorum." dedi.

Allah'ın emri peygamberin kabriyle..

Rize Valisi Kemal Çeber, "Hasan Fehmi bizim 4 yıldır hem sevdiğimiz bir Rizeli hem de işini çok güzel yapan bir basın mensubu. Bu anlamda ben Balci ailesini şanslı hissediyorum. Mutlaka Ezginur da çok iyi yetiştirilmiş. Her halinden de belli zaten. Onun ailesi de yıllar Önce Artvin'den göçüp Rize'mize gelmiş. Onlar da artık Rizeli olmuş. Onlar da evlatlarını burada yetiştirmiş. İnşallah bu iki güzel ailenin iki güzel evladı güzel bir yola çıkacaklar. Kıymetli Balci ailesi bu iki genç birbirini sevmiş. Ben de birbirlerine çok yakıştırdım. Eğer siz de kabul ederseniz. Biz Demir ailesi olarak kızımıza talibiz. Allah'ın emri Peygamberin kavliyle Ezginur'u Hasan Fehmi oğlumuza eş olarak, onun hanımı olarak, ömür yoldaşı olarak her derdini sırtlayacak bir eş olarak sizlerden istiyoruz" dedi.

Rize Valisi Kemal Çeber, muhabire kız istedi

"Ailelerden isteğim.."

Gelin adayına yüzük takma sırasında konuşan Vali Çeber, "Bu sözle beraber artık aile ilişkileri de başlamış oluyor. Bu süreçte gençleri ve aileleri en çok yıpratan şey gelenekler olabiliyor. Ailelerden isteğim yine Allah'ın emrine uyalım zorlaştırmayalım kolaylaştıralım. Hem kız tarafı için hem de erkek tarafı için altından kalkılamayacak durumlarımıza uymayan taleplerde bulunmayalım. Her şeyin en güzelini ama durumumuza en uygun olanı ile yapalım. Bundan sonra bu iki gencin mutluluğu için hep beraber gayret edelim" şeklinde konuştu.

Kahve ikramın ardından takması için kendisine verilen yüzüğü eşi Neslihan Ayan Çeber'e devreden Vali Kemal Çeber, "Kızı biz istedik, yüzüğü de eşim taksın" ifadelerini kullandı.

Söz merasimi Neslihan Ayan Çeber'in yüzüğü takmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Rize Valisi Kemal Çeber, muhabire kız istedi

Rize Valisi Kemal Çeber, muhabire kız istedi

Rize Valisi Kemal Çeber, muhabire kız istedi

Rize Valisi Kemal Çeber, muhabire kız istedi