Pençe-Şimşek Operasyonu'nda 3 terörist öldürüldü
AA & Ensonhaber

Kahraman Türk askerinin terör ile mücadelesi, sınır içinde ve sınır ötesinde hız kesmeden devam ediyor.

Pençe-Şimşek Operasyonu kapsamında Irak'ın kuzeyindeki teröristleri ayıklayan Mehmetçik, her gün yeni bir başarıya imza atıyor.

3 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Son olarak Metina bölgesinde 3 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi. Hava kuvvetleri tarafından teröristlerin vurulma anları, Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.

MSB: İNLERİNE GÖMÜYORUZ

Bakanlık tarafından yapılan paylaşımda, "Teröristleri kendi inlerine gömmeye devam ediyoruz! Pençe-Şimşek operasyonunun icra edildiği Irak kuzeyindeki Metina’da tespit edilen 3 PKK’lı terörist daha Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!" ifadeleri yer aldı.

Pençe-Şimşek Operasyonu'nda 3 terörist öldürüldü VİDEO



PENÇE OPERASYONLARINDA ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 111 OLDU

Öte yandan bakanlık Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım operasyonlarında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 111'e yükseldiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Terörü kaynağında kurutmaya devam ediyoruz. Irak kuzeyindeki Metina bölgesinde Pençe-Şimşek operasyonuna katılan keskin nişancılarımız, saldırı hazırlığındaki PKK’lı bir teröristi gizlendiği mevzide etkisiz hale getirdi. Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 111 oldu." denildi.

Pençe-Şimşek Operasyonu'nda 3 terörist öldürüldü

Pençe-Şimşek Operasyonu'nda 3 terörist öldürüldü

Pençe-Şimşek Operasyonu'nda 3 terörist öldürüldü