Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını ibretle takip ediyoruz
ensonhaber.com

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında sarf ettiği sözlere karşı, Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

"ÇATLAK KENDİ İTTİFAKINDADIR"

İttifak çatlağı sözlerine değinen Çelik, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin yararına herhangi bir siyaset üretme kabiliyetine sahip olmayan Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını ibretle takip ediyoruz. Kendisine biçtiği yegâne misyonun Cumhur İttifakı içerisinde çatlak aramak olduğunu görüyoruz. Oysa çatlak, Kılıçdaroğlu’nun kendi ittifakındadır."

Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını ibretle takip ediyoruz

"KENDİ ÇATLAKLARINI KAPATMAK İÇİN SALDIRIYORLAR"

Millet İttifakı'nın siyasi tutkalı olmadığını söyleyen Çelik, ittifakın kendi açıklarını kapatmak için Cumhur İttifakı'na saldırdığını kaydetti. Çelik, "Cumhur İttifakı dimdik yol yürümeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu ve bileşenlerine verdiğimiz en net cevap, dimdik yol yürümeye devam etmektir." dedi.

"CUMHUR İTTİFAKI EN NET İTTİFAKTIR"

Cumhur İttifakı'nın kendini çok net ifade eden, ilkeleri açık ve ortaya çıkışı millet iradesine dayanan bir ittifak olduğunu vurgulan Çelik, Kılıçdaroğlu'nun sahiplendiği ittifakın neye dayandığını ve nasıl yürüdüğünü kamuoyuna açıklamaya gayret etmesi gerektiğini söyledi. Çelik, "Çatlaklar ve sisli söylemler kendilerindedir." dedi.

"ATATÜRK'E SAYGISIZLIK EDENLERE NEDEN SUSUYOR?"

Çelik açıklamalarına şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu, kendi ittifakı içerisinde Türkiye’nin bütünlüğünü hedef alanlara karşı niye susuyor? Cumhuriyetimizi ve demokrasimizin değerlerini tehdit edenlere niye ses çıkarmıyor? Atatürk’e saygısızlık edenlere neden tek kelime etmiyor?

Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını ibretle takip ediyoruz

"MUHALEFET SİYASETİ YERİNE HUSUMET SİYASETİ"

Cumhur İttifakı, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu tehditler karşısında ilkeli bir mücadeleyi omuz omuza yürüten en güçlü harekettir. Bu mücadelede dış rakiplerimizden çok içerde muhalefet siyaseti yerine husumet siyaseti peşinde koşanlara vakit ayırmak zorunda kalıyoruz maalesef.

"İTTİFAKI HAKKINDA SİYASİ İDDİASI OLMADIĞINI YİNE GÖRDÜK"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun kendi partisi ve ittifakı hakkında hiçbir siyasi iddiası olmadığını yine gördük. Kılıçdaroğlu her türlü siyasi iddiayı terk etmiş, tek vazifesi Cumhur İttifakı'nı zayıflatmak olan bir misyon peşinde koşuyor.

"TEK KELİME ETMİYOR"

Bunun için Türkiye’nin bütünlüğünü hedef alan yol arkadaşları karşısında susuyor. Atatürk’e saygısızlık eden unsurlarını görmezden geliyor. Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit edenlere tek kelime etmiyor.

"BAŞARISIZ OLACAĞINI GARANTİ EDİYORUZ"

Kılıçdaroğlu’na bu misyonu hayata geçirme konusunda başarısız olacağını garanti ediyoruz. Yolumuzu yürümeye artan bir kararlılıkla devam ediyoruz."