Murat Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na: Her şey değişir, CHP değişmez
ensonhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV’de katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Sorulan soru üzerine konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın CHP’nin yönettiği belediyelerde engeller çıkardığını öne sürerek, "Bu Çevre, Şehircilik Bakanlığını kapatacağız. Sadece Çevre Bakanlığı olacak." diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nı kapatacağız

Bakan Kurum'dan yanıt geldi

Yapılan açıklamanın üzerine en yetkili isimden, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt geldi.

Resmi Twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Murat Kurum, "Her şey değişir, CHP değişmez." dedi.

"Sözde çevreci CHP"

Murat Kurum, "İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış. Bunu; tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP’den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır!" ifadelerini kullandı.

"Türkiye’yi yeşille donatmaya aşkla devam edeceğiz"

Türkiye'yi yeşille donatmaya aşkla devam edeceklerini belirten Kurum, "Milletin hayrına tek bir işin olmayacak, kalkıp bir de engelleniyoruz tezviratı yapacaksın. Şunu unutmayın! Biz sizin köhnemiş zihniyetinize rağmen, yıllardır yok saydığınız bu aziz millet için yüz binlerce yuva kurmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Murat Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na: Her şey değişir, CHP değişmez

Murat Kurum'dan Kılıçdaroğlu'na: Her şey değişir, CHP değişmez