Muhittin Böcek sevenlerine seslenerek mesaj yolladı
ensonhaber.com

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos’ta koronavirüse yakalandıktan sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Sağlık durumu ağırlaşınca 7 Eylül’de yoğun bakıma alınan ve 64 gün kalan Muhittin Böcek, 9 Kasım’da da normal servise çıkarıldı.

Her geçen gün durumu iyiye giden Muhittin Böcek, birkaç gün içinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden taburcu edilecek.

Dün ise 3 ay sonra tedavi sürecine ilişkin ilk görüntüleri paylaşılan Böcek'ten bugün de güzel haberler geldi.

Koronavirüsü yenen Muhittin Böcek videolu mesaj yayınladı İZLE

HAYATIMIN EN ANLAMLI MERHABASI DUALARINIZ SAYESİNDE

Muhittin Böcek tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden sevenlerine seslendi.

Böcek Twitter hesabından yaptığı yayında, şu ifadeleri kullanarak sevenlerine mesaj yolladı

"Hayatımın en samimi, en anlamlı ‘Merhaba’sıyla sizleri selamlıyorum. Doktorlarımızın emekleri ve sizlerin duaları sayesinde sağlığım yerinde. En yakın zamanda birlikte olacağız"

Muhittin Böcek sevenlerine seslenerek mesaj yolladı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR EDERİM

Hastanede kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Böcek, şöyle devam etti:
"Hastanede ziyaretime gelerek beni yalnız bırakmayan Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, bu zorlu süreci atlatmama katkı koyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya, ata dostumuz Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, süreci yakından takip edip, sürekli bilgi alan İYİ Parti Genel Başkanım Sayın Meral Akşener'e, Türkiye'nin dört bir yanından arayıp soran, moral veren tüm milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, dostlarımız, ailem, çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim."

Tedavi sürecinde üstün gayret göstererek, Antalyalılara hizmeti devam ettiren belediye bürokratlarına ve meclis üyelerine de teşekkür eden Böcek, sağlığına kavuşmasını sağlayan Akdeniz Üniversitesi Hastanesinin çalışanları ile Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'a minnetlerini sundu.

GÖREVE DÖNMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

Tedavisinin her aşamasında iyi niyetlerini, dualarını yanında hissettiği hemşehrilerine de teşekkür eden Böcek, "Kısa bir fizik tedavi sonrasında, en kısa sürede aşık olduğum Antalya'ma ve canımdan çok sevdiğim Antalyalılara hizmet için görevimin başına döneceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bunu bilmenizi istiyorum. Hepinizi çok seviyorum, çok yakında görüşmek üzere, sağlıkla kalın" diye konuştu.