Merdan Yanardağ'dan Selçuk Bayraktar'a tehditvari sözler

BAYKAR Savunma'nın Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, ürettikleri insansız hava araçları ile tüm dünyada kendinden söz ettiriyor.

Buna karşın Türkiye'de bazı gruplar, Selçuk Bayrakta ile ilgili gerçekleri yansıtmayan ifadeler kullanıyor.

Tele1 ekranlarında Selçuk Bayraktar hakkında söylenenlere ilişkin Selçuk Bayraktar'ın açtığı dava, tazminatla sonuçlandı.

Ceza aldıklarını tehditvari sözlerle açıkladı

Kanalın genel yayın yönetmeni Merdan Yanardağ, Bayraktar hakkında söylediklerinin mahkeme tarafından gerçeği yansıtmadığının ispatlanması üzerine tazminat ödeyeceklerini açıklarken tehditvari sözler kullandı.

Merdan Yanardağ'dan Selçuk Bayraktar'a tehditvari sözler ViDEO

"Yakanızı bırakmayacağız"

Selçuk Bayraktar'a yönelik 'yakanızı bırakmayacağız' ifadelerini kullanan Merdan Yanardağ, "Bayraktar Savunma'nın sahibi Selçuk Bayratar, Tele1'e karşı bir manevi tazminat davası açmış. Biz 15 bin liraya mahkum olduk yerel mahkemede. Dikkat çekiyoruz bakın biz bunu not ettik, unutmayacağız ve yakanızı da bırakmayacağız. Bu devran değişecek ama biz bunu unutmayacağız. 'Türkiye'de milli'... Ben de milli bir iş yapıyorum. Bu ülkeye, halka hizmet eden, doğruları ortaya çıkarmak için mücadele eden, bunun için hayatını ortaya koymuş bir inanım." açıklamasında bulundu.

Merdan Yanardağ'dan Selçuk Bayraktar'a tehditvari sözler