Marcao: Öfkeme yenik düştüm, özür dilerim
ensonhaber.com

Galatasaray'ın Giresunspor ile oynadığı maçta Brezilyalı savunmacı Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırmıştı.

Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'dan ilk açıklama geldi.

Bir video ile duygularını paylaşan Brezilyalı oyuncu, verilecek her karara saygılı olduğunu ve yaptığı hareketler nedeniyle çok özür dilediğini kaydetti.

"BENİ ASLA AFFETMEYECEK GALATASARAYLILAR OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Marcao, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Dün akşam maçta yaşanan talihsiz olayla ilgili açıklama yapmak için karşınızdayım. Dün akşam maçta gördüklerinizi kolay kolay unutamayacağınızı ve beni asla affetmeyecek Galatasaraylılar olduğunu biliyorum. Çünkü bu kulübü çok yakından tanıyorum.

Marcao, Kerem ve ailesinden özür diledi

"ÇOK AĞRIMA GİDİYOR"

Asıl acısını çektiğim kırmızı kart, maç oynamamak, idari ve maddi cezalardan çok, bugüne kadar büyük bir aşkla hizmet verdiğim bu camiada yönetilmesi zor bu duyguyu yaşamak ve yaşatmak. Bu çok ağrıma gidiyor.

Marcao: Öfkeme yenik düştüm, özür dilerim

"BANA EMEK VERMESEYDİNİZ, KAYBOLABİLİRDİM"

Ben, Galatasaray'a gelene kadar tahmin ettiğinizden daha zor bir durumda gençtim. Eğer beni sahaya koyup, bana emek vermeseydiniz, kaybolabilirdim. Kaybolmama izin vermeyenleri hayal kırıklığına uğratmak canımı acıtıyor.

Marcao: Öfkeme yenik düştüm, özür dilerim

"KARDEŞİM KEREM'DEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda o an öfkeme yenik düştüm. Sizler gibi ben de bir insanım. Ailesi için yaşayan bir evlat olarak, öncelikle Kerem'in anne ve babasından, onların ellerinden öperek af diliyorum. Kardeşim Kerem'den de özür diliyorum."

PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Öte yandan Galatasaraylı Marcao, Giresunspor-Galatasaray maçındaki saldırısı gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.

Marcao: Öfkeme yenik düştüm, özür dilerim