Kilis Belediye Başkanı yaşamını yitirdi
AA

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, rahatsızlığı sebebiyle bir süredir Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi görüyordu.

VEFAT ETTİ

53 yaşındaki Bulut, yapılan tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bulut'un cenazesi, öğleden sonra son kez başkanlığını yaptığı Kilis Belediyesi önüne getirildi.

Bulut’un cenazesi Kilis Belediyesi yöneticileri ve çalışanları tarafından gözyaşlarıyla karşılandı. Cenaze, buradaki törenin ardından Kayabaş Cami'sine getirildi.

Bulut’un Türk bayrağına sarılı tabutuna kapanan çocukları ve yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. İl Müftüsü Abdurrahman Şahin'in kıldırdığı namazın ardından Bulut'un cenazesi Asri Mezarlıktaki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kilis Belediye Başkanı yaşamını yitirdi

MEHMET ABDİ BULUT KİMDİR?

Mehmet Abdi Bulut, 1967 yılında Kilis’te doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini Kilis’te tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Avukatlık stajının ardından askerlik hizmetini 1991 yılında 223. dönem Asteğmen olarak Konya Personel Okulu Milli Savunma Bakanlığı İnş. Eml. Daire Başkanlığı'nda tamamladı. 1993 yılından itibaren Kilis’te serbest avukatlık yaparken, 2004-2014 yılları arasında 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini yaptı. 5 yıl aradan sonra 2019 yılında 3. kez Kilis Belediye Başkanı olarak seçilen Av. Mehmet Abdi Bulut evli ve 3 çocuk babası. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut'un arşiv görüntüleri ViDEO

Kilis Belediye Başkanı yaşamını yitirdi

MEHMET ABDİ BULUT KİMDİR?

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)