Kayseri'de komşunun tehdit ettiği kadın, yardım bekliyor
İHA

Kayseri'de Kocasinan ilçesine bağlı Beyazşehir Mahallesi’nde yaşayan F.C., iddiaya göre, kendisi ile arkadaşlık kurmak isteyen komşusu Soner U.'nun bu teklifini reddetti.

Bunun üzerine Soner U., telefon numarasına ulaştığı F.C.'yi sürekli rahatsız ederek, sosyal medyadan mesajlar göndermeye başladı.

EVLİ VE 2 ÇOCUKLU KADINI RAHATSIZ ETTİ, KOCASINI DARBETTİ

Soner U., F.C.'nin kızları A.C. (17) ve N.C.'yi (19) de sürekli takip ederek, rahatsız etti, eşi B.C.'yi (40) ise darbetti. Yaşanan olay sonrası nisan ayında F.C., polis merkezine giderek, Soner U.'dan şikayetçi oldu. Soner U.'ya uzaklaştırma kararı verildi; ancak evli olan şüpheli, uzaklaştırma kararına uymayarak, F.C. ve ailesini rahatsız etmeye devam etti.

"LÜTFEN SESİMİZ DUYULSUN"

F.C., Soner U.dan kurtulmak istediğini söyleyerek, "Yalnızca ben değil ailemi de tehdit ediyor. Kocamı öldüresiye darbetti, kocam yoğun bakımda yattı. Kızımı sürekli takip ediyor. Can güvenliğimiz yok. Beni sürekli takip ediyor. Yetkililer lütfen sesimizi duysun" dedi.

F.C.'nin kızı N.C. ise "Yaralandık, tehdit edildik, hiçbir şekilde hiçbir şey olmuyor. Ölmemiz mi lazım?" diye konuştu.

CEZEVİNE GÖNDERİLDİ

Şikayetin ardından Soner U. için hazırlanan tahkikat evrakı, “zorlama hapis” talebiyle Cumhuriyet Başsavcılığı İlamat ve İnfaz Bürosu’na ve Hazırlık Bürosu’na gönderildi. Aranan Şahıslar Büro Amirliği 14 Ağustos 2020 günü Soner U. isimli şahsı “zorlama hapsi” cezası nedeniyle yakalayarak Bünyan Cezaevi’ne teslim etti.

Kayseri'de komşunun tehdit ettiği kadın, yardım bekliyor

Kayseri'de komşunun tehdit ettiği kadın, yardım bekliyor

Kayseri'de komşunun tehdit ettiği kadın, yardım bekliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)