Fırat Tanış'tan Ekrem İmamoğlu'na tiyatro tepkisi
ensonhaber.com

İstanbul'daki projeler için borçlarda yasal sınırı aşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hükümetin metro hattını engellediğini söyleyerek açıklamalarda bulundu

Bu açıklamaları yaparken de İmamoğlu, "İstanbul'a ihanet eden kim varsa en tepeden en alta kadar deşifre ederiz. Tiyatro oynamaya kalkmasınlar." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Fırat Tanış da, Twitter hesabından İmamoğlu'nun konuşmasını paylaşarak İBB Başkanı'nı sert bir şekilde eleştirdi.

"MUHALEFETİ BÖYLE İKTİDARINI SİZ DÜŞÜNÜN"

Fırat Tanış  İmamoğlu'nun hedef alarak, "Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden bir yerel yöneticinin bağlı olduğu siyasi iradeden, kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz. Daha çok bekleriz. Muhalefeti böyle, iktidarını siz düşünün." ifadelerini kullandı

İMAMOĞLU'NU NASIL ELEŞTİRİRSİN TEPKİLERİ

Fırat Tanış, bu açıklamaları sonrası kendisine sanat camiasından destek gelmesini beklerken sert eleştirilere maruz kaldı.

İmamoğlu'nun eleştirdiği için sert tepki gören Fırat Tanış'a karşı sosyal medyadan da linç kampanyası başlatıldı.

Fırat Tanış'tan Ekrem İmamoğlu'na tiyatro tepkisi

EKREM İMAMOĞLU ÖZÜR DİLEDİ

Tepki sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fırat Tanış ve tüm sanatçılardan özür diledi.

"FIRAT TANIŞ HAKLI"

İmamoğlu, "Tiyatro sanatçısı Fırat Tanış eleştirisinde haklı. Bugünkü açıklamamda İstanbul’daki hizmetleri engellemeye çalışanların yanlışlarını vurgularken “tiyatro yapıyorlar” dememem gerekirdi. Bu ifadem nedeniyle kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim." dedi.

Fırat Tanış'tan Ekrem İmamoğlu'na tiyatro tepkisi

Fırat Tanış'tan Ekrem İmamoğlu'na tiyatro tepkisi