Fatih Erbakan, basın toplantısına doktorlarla çıktı
ensonhaber.com

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, koronavirüs aşısına ilişkin açıklamaları devam ediyor.

Aşı yaptırmadığını, yaptırmayı da düşünmediğini söyleyen Erbakan, aşı yaptıranların yarı insan yarı maymun çocuklar doğurabileceklerini, koronavirüs aşılarının 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabileceğini ileri sürmüştü.

Erbakan, bu açıklamaları nedeniyle aşı karşıtlarından aldığı olumlu geri dönüşler kadar tepki de çekti.

DOKTORLARLA KAMERALARIN KARŞISINA GEÇTİ

Sosyal medyada başta komedyen Şahan Gökbakar tarafından ti'ye alınan Erbakan, bu kez kameraların karşısına doktorlarla çıktı.

Fatih Erbakan, aşıların değişik yaratıkların doğmasına neden olabileceği görüşünü savunmaya devam etti.

Fatih Erbakan, basın toplantısına doktorlarla çıktı VİDEO

"TEK GÖZLÜ, KUYRUKLU KILLA KAPLI ÇOCUKLAR"

Erbakan, "Hücre içinde saklı genetik kodu tahrip ettiğinizde ‘tek gözlü, kuyruklu, tüm vücudu kılla kaplı çocuklar' doğmuştur. Bu gerçekle ilgili tam 76 bin bilimsel yayın var. mRNA teknolojisinin hücre çekirdeği içine girmesini sağlayan ‘grafen oksit' maddesidir." ifadelerini kullandı.

"VARYANTLARIN SEBEBİ AŞILAR"

Antikor düzeyine bakılmadan rastgele aşı yapılmasının bilimsel olmadığını öne süren Erbakan, korona varyantlarının ortaya çıkma sebebinin aşılar olduğunu savundu.

Fatih Erbakan, basın toplantısına doktorlarla çıktı

"DAHA ÖNCE TESTLERDEN GEÇMİŞ AŞILARI ÇOCUKLARIMIZA YAPTIRDIK"

Bireylerin tedaviyi reddetme hakkı olduğunu söyleyen Erbakan, "Her bireyin herhangi bir tedaviyi reddetme hakkı saklı olduğu gibi aşılanmayı da reddetme hakkı vardır. Bunu çiğnemek Anayasa'ya, insan haklarına ve bilime aykırıdır. Daha önce gerekli testlerden geçmiş, faz aşamalarını tamamlamış, ruhsatları alınmış, güvenli olduğu ortaya çıkmış olan aşıları çocuklarımıza yaptırdık. Bu noktada modern tıbbın üretmiş olduğu ilaçları kullandık." dedi.

Erbakan'a, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık ile Beyin, Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Bilgehan Bilge eşlik etti.

Fatih Erbakan, basın toplantısına doktorlarla çıktı