Fahrettin Koca’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
İHA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile mücadelede aktif rol üstlenen Bilim Kurulu üyelerini savunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti.

BAKAN KOCA, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Koca, söz konusu paylaşımında, “Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri hassasiyet ve teveccüh için tüm sağlık çalışanları ve bilim insanlarımız adına teşekkür ederim. Küresel salgın ile mücadele siyaset üstü bir konudur.” ifadelerini kullandı.

Koca, paylaşımına, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmadan konu ile ilgili kısmı da ekledi.

Fahrettin Koca’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU'NA BU SÖZLERLE CEVAP VERDİ

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunu eleştirerek istifaya çağıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren Erdoğan, “Kılıçdaroğlu hızını alamayıp işi salgınla mücadelede en önemli referans kaynağımız olan, ülkemizin kendi alanlarının en yetkin isimlerinden oluşan Sağlık Bakanlığı Bilim Kuruluna saldırmaya kadar vardırdı. Vah zavallı. Biz salgınla mücadeleyi siyaset üstü, 84 milyonun tamamının sağlığını ilgilendiren milli bir mesele olarak görüyoruz. Bilim Kurulu üyelerimize kadar bugüne kadar verdikleri hizmetler için de ben şahsım, ailem, grubum ve milletim adına kendilerine teşekkür ediyorum.

Erdoğan'dan Bilim Kurulu'nu hedef alan Kılıçdaroğlu'na cevap VİDEO

"ATILACAK TIRNAĞI OLSAN NE ALA, DEĞİLSİN"

Bilim Kurulu başta olmak üzere sağlıkta bugüne kadar ölen nice arkadaşlarımız oldu. Bunlarla ilgili Bay Kemal senin bir derdin oldu mu? Kılıçdaroğlu’nun bir dakikalık şov uğruna bunca emeği silip atmasının, bilimin konuşulması gerektiği yerde bilimi ayaklar altına almasının takdirini ben sağlık çalışanlarımıza ve milletimize bırakıyorum. Rabbim ülkemizi bu habis zihniyetin tasallutundan, bu zihniyetin yol açacağı tahribattan, bu zihniyetin sebebiyet vereceği yıkımdan muhafaza eylesin. Bununla da kalmayıp tabii Sağlık Bakanımıza da bindiriyor. Atılacak tırnağı olsan ne ala, değilsin.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)