Fahrettin Altun'dan İletişim Başkanlığı'nın üçüncü kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklama
AA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı üçüncü yılında...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da üçüncü kuruluş yıldönümü vesilesiyle bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde iletişim alanında bir seferberliğin yürütüldüğünü belirten Altun, milli çıkarların gözetilip ulusal saygınlığı yükseltecek faaliyetler gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI ÜÇÜNCÜ YILINDA

İletişim Başkanı Altun açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kurban Bayramının hemen ardından, 24 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı olarak kuruluşumuzun üçüncü yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

24 Temmuz’un ayrıca Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifinin “aziz bir kitap gibi” yeniden açılışının birinci seneidevriyesi olması sevincimizi ve heyecanımızı katlıyor.

Bu üç anlamlı zaman dilimini bir arada idrak etmenin güzel bir tevafuk olduğuna inanıyorum.

Başkanlık olarak ilk günden bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün imkanlarımızla bir iletişim seferberliği yürütüyoruz.

Milli çıkarlarımız doğrultusunda oluşturduğumuz ve uyguladığımız kamusal iletişim stratejisiyle, ulusal ve uluslararası boyutta ülkemizin saygınlığını koruyup yükseltecek faaliyetler gerçekleştiriyoruz.

Fahrettin Altun'dan İletişim Başkanlığı'nın üçüncü kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklama VİDEO

"MİLLETİMİZİN SESİNİ DÜNYAYA DUYURMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"

Milletimizin sesini, devletimizin haklı mücadelesini bütün dünyaya duyurmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Kamu diplomasisinden halkla ilişkilere, kriz yönetiminden kamusal iletişim faaliyetlerine, geniş bir yelpazede, misyonumuzu ve sorumluluklarımızı hakkıyla yerine getirmek için gayret gösteriyoruz.

Bütün bakanlıklarımız ve ilgili kurumlarımızla eş güdüm ve uyum halinde işleyen bir sistem içinde, Türkiye’nin başarı hikayesini, tezlerini anlatmak için iletişimin tüm araç ve yöntemleriyle, geniş katılımlı ve çok paydaşlı bir süreç yönetiyoruz.

Pozitif iletişim kampanyalarından dezenformasyonla mücadeleye kadar gerçekleştirdiğimiz bütün çalışmaları her zaman ve sadece hakikat temeli üzerine yükseltiyoruz.

Fahrettin Altun'dan İletişim Başkanlığı'nın üçüncü kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklama

"ULUSLARARASI BOYUTTA YENİLİKÇİ ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Bundan sonra da Türkiye markasını güçlendirmek adına ulusal ve uluslararası boyutta öncü ve yenilikçi çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz.

Bu yoğun ve zorlu süreçte gayret ve samimiyetle çalışan, her biri büyük emek ve özveri gösteren değerli mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Kıymetli desteklerini her zaman hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum."

Fahrettin Altun'dan İletişim Başkanlığı'nın üçüncü kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklama

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)