Eren Bülbül 4'üncü yılında anıldı
AA

11 Ağustos 2017'de hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül, ölümünün 4. yılında anılıyor.

Çamlıdüz Yaylası'nda bulunan anne Ayşe Bülbül, Eren'i 4 yıldır her gün özlediğini ve andığını söyledi. Vefat eden Eren Bülbül'ün ailesinin acısı ilk günkü tazeliğini koruyor.

Eren Bülbül 4'üncü yılında anıldı

"BEN BU ACIYI BİTİREMEM"

Eren'in çalışmayı seven, yerinde duramayan, ailesini düşünen bir çocuk olduğunu belirten anne Bülbül, "Eren çok hareketli bir çocuktu. Bu yaylada onu bir saat evde bulamazdınız. Eren'le en son bu evden gittik, sonra yavrum buraya dönüp gelmedi." dedi.

Ayşe Bülbül, Eren'in bir günü boş kalsa "ekmeğimiz yok, ne yiyeceğiz" diye düşündüğünü anlatarak, "4 yıl değil, 1400 yıl geçse de yavrumun, Eren'imin acısı bitmez. Ben bu acıyı bitiremem ama sonuçta yapacak, diyecek hiçbir şey yok. Vatan sağ olsun." diye konuştu

Eren Bülbül'ün annesi: Onu her gün özlüyorum VİDEO

"BENİM YAVRUM ŞEHİT EDİLDİ"

Oğlunun vefat haberini aldığı günü ve yaşadığı duyguları aktaran anne Bülbül, "Trabzon'daki fakülte hastanesine gittim. Çocukların hastane kapısındaki bağrışmalarını gördüm, taksinin içinde, yavrumun şehit edildiğini anladım. Kaymakam bey, belediye başkanımız, doktorlar bana doğru geldiler, bana bir şekilde diyecekler, 'bana hiç kimse bir şey demesin, benim yavrum şehit edildi, siz söylemeden ben söyleyeyim' dedim. Benim yavrumun anılmadığı, isminin geçmediği yer yok. Türkiye'nin değil, dünyanın dört bir yerinden yavrumun çok sayıda ziyaretçisi oluyor. Ben onlarla gurur duyuyorum. Yıllar geçti, dördüncü yılı oldu, aynı bugünkü gibi. Allah düşman başına evlat acısını vermesin. Evlat acısını zaman geçtikçe daha iyi anlıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Eren Bülbül 4'üncü yılında anıldı

"YAVRUM TÜM TÜRKİYE'NİN EVLADI OLDU"

Eren'i unutmayan herkese teşekkür eden Bülbül, "Eren'in kabri başında gelen giden konuşuyor. Ben yavrumun şehit edildiğine inanamıyorum. Yavrumu kıskanıyorum. Bu çocuk benim, ben bu çocuğu ne zorluklarla büyüttüm, ne şekilde baktım, ne kıtlıklarda büyütmüşüm, benim yavrumu bu millet niye konuşuyor? Sonra tabii insan her şeyi içine sığdırıyor, her şeyi üstlenmek zorunda oluyor. Benim Eren'imdi, tüm Türkiye'nin Eren'i oldu. Benim yavrumu ve bizleri unutmayan herkesten Allah razı olsun. Yavrum, tüm Türkiye'nin evladı oldu." diye aktardı.

Eren Bülbül 4'üncü yılında anıldı

"ONU HALA BEKLİYORUM"

Eren'in ismini anneannesinin koyduğunu anımsatarak, "Eren'i dördüncü yılı oldu halen bekliyorum, halen kapıları kilitlemiyorum. Çocuklar, akşamları kapıyı arkadan kilitlediklerinde benim zoruma gidiyor. 'Benim yavrum çıkıp gelecek' diye bekliyorum ama dört yıl oldu. Aynı acı, aynı duygu, aynı o şehit edildiği günkü içimdeki o burukluklar, o acılar, aynen benim içimde yine devam ediyor ama yapacak bir şey yok, vatan sağ olsun diyeceğiz." ifadesine yer verdi.

Eren Bülbül 4'üncü yılında anıldı

Eren Bülbül 4'üncü yılında anıldı

ÖLMEDEN 3 YIL ÖNCEKİ PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Şehit olmadan önce sosyal medyadaki hesabında 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı yaptığı ortaya çıkınca gören herkes gözyaşına boğulmuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)