Erdoğan, İstiklal Marşı'nı çocuklarla okudu
AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle minnetle yad ediyorum.

Bundan tam bir asır önce Ankara'da açılan Büyük Millet Meclisimiz, vatanımızın işgal edildiği bir dönemde milletimizin ve devletimizin hürriyet mücadelesinin merkezi olmuştur.

Erdoğan, İstiklal Marşı'nı çocuklarla okudu VİDEO

"CUMHURİYET DAYANIŞMA ANLAYIŞI ÜZERİNDE İNŞA EDİLMİŞTİR"

Türkiye Cumhuriyet Devleti; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma anlayışı üzerinde inşa edilmiştir.

KORONAVİRÜSLE MÜCADELE

Bugün de koronavirüs salgınına karşı verdiğimiz mücadeleyi aynı azim, inanç ve umutla yürütüyoruz. Allah'ın izni ve inayeti, aziz milletimizin basiret ve ferasetiyle bu musibetin de üstesinden geleceğimize inanıyoruz.

23 Nisan günü demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en önemli sembolüdür. 23 Nisan günü milletimizin evlatlarına verdiği değerin, gençlerine güveninin de bir işaretidir.

Erdoğan, İstiklal Marşı'nı çocuklarla okudu

ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Bize bu vatanı armağan eden şehit ve gazilerimizi rahmetle şükranla anıyor, çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının bayramını tebrik ediyorum.

Milletimizin ve tüm İslam aleminin bu gece ilk teravih namazını kılıp ilk sahurunu yapacağımız Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, İstiklal Marşı'nı çocuklarla okudu

İSTİKLAL MARŞI'NI OKUMAYA DAVET ETTİ

Cumhurbaşkanı, millete seslendikten sonra, daha önceden kararlaştırılan ve kendisinin se sosyal medya hesabından çağrılarda bulunduğu üzere Türk halkını İstiklal Marşı'nı okumaya davet etti.

ÇOCUKLARLA BERABER İSTİKLAL MARŞI'NI OKUDU

Erdoğan da yanında bulunan çocuklarla beraber, canlı yayında İstiklal Marşı'nı okudu.

Erdoğan, İstiklal Marşı'nı çocuklarla okudu

Sokaklar, 23 Nisan için İstiklal Marşı'yla inledi FOTO GALERİ

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)