Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süleyman Soylu'nun yanındayız
AA

Türkiye, son dönemde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan bir operasyon kurgusuyla karşı karşıya.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuyla ilgili net bir açıklama yaptı ve hedefteki isim olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıktı.

"İÇİŞLERİ BAKANIMIZIN YANINDA OLDUK, YANINDAYIZ, YANINDA OLACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde, ülkemizde sağlanan bu huzur ve güven ikliminden duyulan bir rahatsızlık olduğunu biliyoruz. Terör örgütleri gibi, suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süleyman Soylu'nun yanındayız VİDEO

"FETÖ'CÜLER GİBİ, PKK'LILAR GİBİ BU SUÇLULARI DA YARGIYA TESLİM EDECEĞİZ"

Suç çetelerinin mensuplarını, dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Tıpkı FETÖ’cüler gibi, tıpkı PKK'lılar gibi, bu suçluları da ülkemize getirip yargıya teslim edene kadar peşlerini bırakmayacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süleyman Soylu'nun yanındayız

"BİNALİ YILDIRIM'IN OĞLU ÜZERİNDEN HEDEF ALINMASI..."

Ülkemizde yıllarca bakanlık, başbakanlık ve Meclis Başkanlığı yapmış, partimizin genel başkanlığını yürütmüş Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir.

"BU TEZGAHI DA BOZACAĞIZ"

Şimdiye kadar nasıl şahsımız, partimiz ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmediysek, bu tezgahı da bozacağız. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süleyman Soylu'nun yanındayız

"CUMHURBAŞKANIMIZIN EMRİNDEYİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteği sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emrinde olacağını vurgulayarak "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız..." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süleyman Soylu'nun yanındayız

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)