Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rabbime başkomutan sıfatını bahşettiği için hamdüsenalar ediyorum
AA

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, TSK ve Milli Savunma Bakanlığı'na yönelik sözleri dikkat çekti.

Milli savunma alanında Türkiye'nin DEAŞ ve PKK/YPG gibi terör örgütlerine karşı büyük bir başarı sergilediğini belirten Erdoğan, TSK'nın darbeler geçmişine de değindi.

"BÖYLE BİR ORDUNUN BAŞKOMUTANI OLDUĞUM İÇİN HAMDEDİYORUM"

Darbeci zihniyetten arındırılan TSK'nın yanında olduğunu dile getiren Erdoğan, "Rabbime, bana böyle bir ordunun 'başkomutanı' sıfatını bahşettiği için binlerce kez hamdüsenalar ediyorum. Bu emekli amiralleri saymıyorum.

Buna imza atan kendi başkomutanları CHP Genel Başkanı. Bunu temizlemesi lazım. 15 Temmuz'da kaçtın Bakırköy'e gittin. Şimdi kaçacaksın, kovalayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rabbime başkomutan sıfatını bahşettiği için hamd-ü senalar ediyorum VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rabbime başkomutan sıfatını bahşettiği için hamdüsenalar ediyorum

"KAHRAMAN ORDUMUZA SEVGİLERİMİ, SAYGILARIMI, ŞÜKRANLARIMI GÖNDERİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

"Milli savunmada; sınır ötesi harekâtlarımızla, DEAŞ ve PKK-YPG gibi terör örgütlerini çökerterek, ülkemizi güneyden kuşatmayı hedef alan terör koridorunu paramparça ettik. Sınırlarımızda huzuru, güveni ve dirliği hâkim kılmak için tüm gücümüzle mücadelemizi sürdürüyoruz.

Buradan Genelkurmay Başkanından erine kadar, karasıyla, deniziyle, havasıyla, özel kuvvetleriyle ve diğer tüm birimleriyle, kahraman ordumuzun tüm mensuplarına sevgilerimi, saygılarımı, şükranlarımı gönderiyorum.

Mavi vatanını korumak için aylardır denizlerde bayrağımızı dalgalandıran, hak ve menfaatlerimize göz dikenlere göz açtırmayan denizcilerimizi ayrıca selamlıyorum. Milletimizle birlikte biz de tüm kalbimizle, darbecilerden temizlenen Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız, yanında olmayı sürdüreceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rabbime başkomutan sıfatını bahşettiği için hamdüsenalar ediyorum

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)