Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cudi'yi, Gabar'ı, Tendürek'i teröristlerin başına geçirdik
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum Şehir Hastanesi, İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, canlı hayvan pazarı ile yapımı tamamlanan diğer projelerin açılış törenine katıldı.

Açılış konuşmasının ardından Rize'de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgenin afet bölgesi ilan edileceğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

Çözüm sürecine değinen Erdoğan, "Sürecin sonunda gördük ki terör örgütlerinin ve onların siyasi uzantılarının amacı hak arayışı değil, kendi karanlık ajandalarını hayata geçirmektir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cudi'yi, Gabar'ı, Tendürek'i teröristlerin başına geçirdik VİDEO

''TERÖRİSTLERİN İNLERİNE İNDİK''

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmasından satır başları ise şöyle:

''Bu ülkede demokrasiyi güçlendirmek için hangi adımların atılması gerekiyorsa attık mı? Attık. Tarihimizin en büyük demokrasi ve kalkınma hamlesini gerçekleştirdik mi? Gerçekleştirdik. Asırlık sorunları birer birer çözdük, hayalleri hayata geçirdik. Biz bu teröristlerin başına Cudi Dağı'nı, Gabar'ı, Tendürek'i geçirdik. İnlerine girdik. Boş teneke gibi gürültü çıkarmanın, yalan, iftira, istismar siyaseti yapmanın ötesinde sözü olmayanlar hangi ittifakı kurarlarsa kursun milletimizden karşılık bulamazlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cudi'yi, Gabar'ı, Tendürek'i teröristlerin başına geçirdik

"TERÖR ÖRGÜTLERİNİN AMACI HAK ARAYIŞI DEĞİLDİR"

"Sürecin sonunda gördük ki terör örgütlerinin ve onların siyasi uzantılarının amacı hak arayışı değil, kendi karanlık ajandalarını hayata geçirmektir. Hala ülkesi ve milletinin felaketinden kendine ikbal devşirme peşinde koşan varsa varsın kendi kini içinde boğulup gitsin. Biz tüm Türkiye'yi kucaklamaya devam edeceğiz."

"OVİT TÜNELİ'Nİ 2023'TE BİTİRECEĞİZ"

Oltu Köprülü Kavşak ve bağlantı yolları ile Erzurum Havalimanı pist tadilatı işlerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Ovit Tüneli ile ilgili adımı da 2023'e kadar bitireceğiz. Sadece bu yatırımların rayiç tutarı 6,8 milyar lirayı buluyor. Toplam yatırım bedeli 95 milyar lirayı bulan eser ve hizmetlerin resmi açılışlarını bugün gerçekleştiriyoruz.

İnşallah Erzurum'u yeni eserlerle ve hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.

Bugüne kadar Erzurum hep bizim yanımızda yer aldı. Biz de son nefesimize kadar Erzurum'la yol yürümeye devam edeceğiz.

Erzurum hiçbir zaman bunlara pes etmedi. Bunlara hiçbir zaman yol vermedi. Türkiye'nin huzurunu kaçırmak isteyenlerin Erzurum'a yönelik her hamleleri sizlerin uhuletine çarparak yok olmuştur.

"HANGİ İTTİFAKI KURARLARSA KURSUNLAR..."

PKK'nın 40 yıldır uğraşmasına rağmen Dadaşların azmine zarar verememiştir. FETÖ ihanet çetelerinin hilelerine, riyakarlıklarına en kararlı duruşu gösteren şehirlerin başında Erzurum geliyor. Son 8 yıldır milletimizi birbirine düşürmek, kurumlarımızı çökertmek için ardı ardına maruz kaldığımız saldırıların hepsinde de Erzurum'un güçlü duruşuna şahidiz.

19 yıldır ülkeyi eser ve hizmet siyasetiyle yönetiyoruz. Bugüne kadar eser, hizmet, proje adına karşımıza çıkan olmadı. Boş teneke gibi gürültü çıkarmanın, yalan siyaseti yapmak üzerine ülkede hiçbir sözü olmayanların hangi ittifakı kurarsa kursunlar milletten karşılık bulamazlar.

"YEDİ DÜVEL ÜZERİMİZE GELSE NE YAZAR?"

"Hala terör örgütlerinden medet uman varsa, kaçınılmaz akıbetlerini beklemeye devam etsin. Bütün Türkiye'yi kucaklamaya, eser ve hizmet götürmeye devam edeceğiz. Biz bu ülkeyi tüm renkleriyle seviyoruz.

Çünkü biz bu milleti tüm insanlarıyla seviyoruz. Bu mesuliyeti maziden atiye kurduğumuz köprüyle büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa etmek için üstlendik. Türkiye'nin bugünkü sorunlarının çözümü de yarınki hedeflerine ulaşmanın formülü de bizdedir. 2023 için sizlerden destek istiyoruz. Erzurum yanımızda olduğu müddetçe yedi düvel üzerimize gelse ne yazar? Bizim arkamızda 19 yıllık eser ve hizmet müksetebatımız var."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cudi'yi, Gabar'ı, Tendürek'i teröristlerin başına geçirdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cudi'yi, Gabar'ı, Tendürek'i teröristlerin başına geçirdik