CHP’li Faik Öztrak: Milletimiz sandık gelsin istiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Tekirdağ teşkilatını da partililerle bir araya geldikten sonra Süleymanpaşa ilçesinde kurulan semt pazarını ziyaret etti.

Pazarcı esnafı ile sohbet eden Öztrak, gazetecilere de açıklama yaptı.

Öztrak, şunları söyledi:

“Hiç durmadan zam geliyor”

“Ben şunu açıkça ifade edeyim, bu millet 25 liraya 26 liraya mazot almaya başlamış. Daha dün doğalgaza yüzde 30 zam gelmiş, elektriğe hiç durmadan zam geliyor. Bir yıl içerisinde elektriğe, doğalgaza, mazota gelen zam yüzde 150'lere dayanmış. İşte pazar yerini dolaşıyoruz, İnsanlar, pazarcı esnafı şikayetçi.  'Burada yaptığımız satışlarla mazot giderimizi karşılayamıyoruz, büyük sıkıntımız var' diyorlar. Yönetemiyorlar, yönetemiyorlar ama yönetemedikleri görünmesin diye yapmadıkları yok.

CHP’li Faik Öztrak: Milletimiz sandık gelsin istiyor

“Bir an önce sandık gelsin istiyor milletimiz”

Çok açık söyleyeyim, bugün milletimize bu hakaretleri yapanlar, yarın sandıkta bunun bedelini öderler. Milletimiz işlerin nereye gittiğini biliyor. Evet, bugünleri geçirir ama altında kaldığı bu zamları hiçbir zaman unutmaz. Bu zamların, bu zulmün, bu kuyrukların hesabını, bu hükümetten sorar. Bir an önce sandık gelsin istiyor milletimiz. Bu taleplerini bize dile getiriyorlar. Biz de bir an önce sandık gelsin istiyoruz. Sandık gelsin ki şu yönetemeyenler gitsin, bu ülkeyi yönetecek yeni kadrolar, yeni kurullar, gelsin ki milletimize rahat bir nefes aldırsın.”

CHP’li Faik Öztrak: Milletimiz sandık gelsin istiyor

CHP’li Faik Öztrak: Milletimiz sandık gelsin istiyor