CHP'li belediye başkanının adamları tarafından darbedildiğini söyledi
İHA

Giresun’un Eynesil ilçesinde Ülfet Dikici isimli kadın, CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz'in yanındaki adamlar tarafından darbedildiğini öne sürdü.

İlçe parkının bakımsız olduğundan şikayet etmeleri üzerine başlayan tartışmanın büyümesi üzerine parka gelen belediye başkanının yanındakiler tarafından oğlu ve geliniyle beraber darbedildiğini iddia eden Ülfet Dikici, yüzü ve gözleri şişmiş mor şekilde şikayette bulundu.

CHP'Lİ BAŞKANIN ADAMLARI PARKTA AİLEYE SALDIRDI İDDİASI

Yaşadığı dehşeti anlatan Ülfet Dikici, “Parka gitmiştik parkın pis olması nedeniyle belediye görevlileri çağırdık. Belediye başkanı ve yanındakiler parka geldi .Orada belediye başkanının yanındaki bir kişi oğlum Yasin Dikici’ye karşında başkan var düzgün otur şeklinde uyarıda bulundu. Bunun üzerine oğlum da 'Oturmasını senden mi öğreneceğim' cevabını verdi. Bunun üzerine belediye başkanının yanında bulunanlar oğluma saldırdı. On kişi oğlumu darbetmeye başladı. Yanımızda gelinim vardı ona da yumrukla vurdular. Bu durumu görünce ben de araya girdim ayırmaya çalıştım ama kim vurduysa beni de bu hale getirdiler. Bütün bu yaşananlar da belediye başkanının yanında gerçekleşti. Ekiplerini toplayıp götürmedi. Beni nasıl bu hale getirdilerse cezalarını çekmelerini istiyorum. Bu kadar vicdansızlık olur mu? Eşinin, çocuklarının yanında oğlumu darbedip beni de bu hale getirdiler" iddiasında bulundu.

CHP'li belediye başkanının adamları tarafından darbedildiğini söyledi VİDEO

BAŞKAN, 'DÜŞMÜŞTÜR' DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU

İddia edildiği gibi kadına kimsenin vurmadığını arbede sırasında düşmüş, bir yerlere çarpmış olabileceğini ifade ederek kendini savunan CHP'li Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ise, “Belediye başkanlığı makamında bulunduğum sırada telefonla yüksek sesle konuşulduğunu duydum. Bunun üzerine görevli arkadaşa neler olduğunu sordum ve bana bir vatandaşın şikayeti olduğunu ama sinkaflı küfürlerle konuştuğunu söyledi. Bunun üzerine belediyeyi arayan numaradan kendisine ulaşarak kendimi tanıtıp şikayetini dinlemek istediğimi söyledim ama bana da aynı şekilde hakaret dolu sözlerle şikâyette bulunuldu. Bunun üzerine kendisiyle yüz yüze görüşüp dinlemek istediğimi söyledim ve parkta bulunduğunu ve beklediğini söyledi. Ben de parka gittim amacım sadece dinleyip şikeyetini öğrenmekti. Vatandaşla konuşurken , park içerisindeki işletmenin sahibi ile tartışmaya başladılar ve darbedildi iddiasında bulunan kadının oğlu işletme sahibine saldırdı. Bunun üzerine arbede çıktı. Bu arada kadın da arbede arasında yere düşmüş, bir yerlere çarpmış olabilir ama birileri kadına el kaldırıp vurmaz. Kadına vurulduğunu da görmedim” açıklamasında bulundu.

CHP'li belediye başkanının adamları tarafından darbedildiğini söyledi

CHP'li belediye başkanının adamları tarafından darbedildiğini söyledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)