Bill Gates: Devasa mRNA fabrikaları kuracağız
ensonhaber.com

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, koronavirüs aşısına ilişkin karşıt görüşleri kamuoyunun gündeminde...

Aşı yaptıranların yarı insan yarı maymun çocuklar doğurabileceklerini, koronavirüs aşılarının 3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabileceğini ileri süren Erbakan'ın bu açıklamaları konuşulmaya devam ederken, aşı çalışmalarına yaptığı yatırımlarla bilinen ABD’li milyarder Bill Gates'in yeni açıklamaları, Erbakan'ın tepkisine yol açacak nitelikte.

Koronavirüs aşı çalışmalarına yaptığı yatırımlar nedeniyle de kendisi hakkında sık sık üretilen komplo teorileriyle gündeme gelen Gates, Wall Street Journal'a verdiği raporda, yeni devasa aşı fabrikası hayalinden bahsetti.

100 GÜNDE AŞI

Yeni bir pandemi karşısında hazırlıkların yetersiz olduğunu belirten Gates, hazırlıklı olmanın, 100 günde aşı yapma ve sonraki 100 gün içinde tüm dünyaya yetecek kadar üretim yapma becerisine sahip olmak anlamına geldiğini vurguladı.

DEVASA AŞI FABRİKALARI

Bunun yapılabileceğini inandığını belirten Gates, bir sonraki pandemide 100 günde herkes için aşı üretebilme gayelerine ulaşmak adına, dünyanın en büyük aşı üreticisi Serum Enstitüsü'nün bulunduğu Hindistan'da ve diğer gelişmekte olan ülkelerde devasa mRNA aşısı fabrikaları olmasını sağlayacaklarını söyledi.

Bill Gates: Devasa mRNA fabrikaları kuracağız

Fatih Erbakan, basın toplantısına doktorlarla çıktı

Bill Gates: Devasa mRNA fabrikaları kuracağız