MHP'nin kurultay tarihi belli oldu
AA

Koronavirüs siyasi partilerin seçim kongrelerini de birebir etkiledi.

Geçtiğimiz mart ayında yapılması planlanan CHP Kurultayı, virüs engeline takıldı, yaz dönemine kaldı.

Bir erteleme de MHP'den geldi.

14 MART 2021'DE YAPILACAK

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin yapılması kurultayına ilişkin kez konuştu. Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kurultayı'nın 14 Mart 2021'de yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

İKİNCİ DALGA UYARISI

Devlet Bahçeli, salgına ilişkin uyarılarda da bulundu. MHP lideri, “Muhtemel ikinci dalganın taarruz ve tasallutuna maruz kalmamak için vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeleri zarurettir. Bu zaruret bir beka ve gelecek konusudur.” şeklinde konuştu.

“ŞEYTANA KÜLAHINI TERS GİYDİRECEKTİR”

Cumhur İttifakı ile zamanı gelince yapılacak olan seçimlere iyi hazırlanacaklarını dile getiren Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi algı operasyonlarına, batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ısmarlama ve ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden Cumhur İttifakı’nın itibar ve iradesiyle zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak, şeytana da külahını ters giydirecektir. Türkiye’mizin müşkülatlı günlerinde iktidar hesabı yapmak ahlaksızlık ve kundakçılıktır.” diye konuştu.

“İHANET VE REZALET KÖŞEYE SIKIŞMIŞTIR”

Pençe-Kaplan Operasyonu’na da değinen MHP lideri, “Bugün sınır ötesinde Pençe-Kartal, Pençe-Kaplan operasyonlarıyla teröristlerin saklandığı, sığındığı, barındığı, ürediği alanları karadan ve havadan vuran bir Türkiye muktedirliği söz konusudur. Girilmez denilen Haftanin’e kahraman Mehmetlerimiz kurşun gibi girmişlerdir. Artık terör örgütlerinin, bölücü dayatmaların sonu gelmiştir. İhanet ve rezalet köşeye sıkışmıştır.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)