Çolakoğlu Yapı Türkiye pazarında öne çıkmak istiyor

CNR Expo’da düzenlen ve 8 Kasım'a kadar devam edecek Emlak 2015 Fuarı , gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getiriyor. Fuara katılan Çolakoğlu Yapı yeni projeleriyle göz doldurdu. İki yeni projesini tanıtan Çolakoğlu Yapı, Mostar Life ve Vadişehir projelerini öne çıkardı.

Mostar Life Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Tuğra, Çolakoğlu Yapı'nın önemli projelerini ve Emlak 2015 fuarından beklentilerini anlattı.

Çolakoğlu Yapı Türkiye pazarında öne çıkmak istiyor

TÜRKİYE PAZARINDA ÖNE ÇIKMAK İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİ

Tuğra, " Burada iki adet projemiz var. Vadişehir ve Mostar Life olmak üzere. Mostar Life'da 335 adet dairemiz ve belli ticari konutlarımız var. Şu geçtiğimiz dönemlerde belli koalisyon beklentilerinin sonucunda Türkiye konut pazarında daralma yaşadık, çünkü yabancı sermaye belli devam eden bir istikrara karşın yatırım yaptığında geri dönüşünü 3-5 sene içerisinde almasının beklentisi vardı, ama bu belli geçirdğimiz dönemden sonra bu pazarın açılmasını bekliyoruz" dedi. Ayrıca Tuğra, belli başlı bulunan yabancı sermaye portföyünü genişleterek Türkiye pazarında biraz daha öne çıkmak istediklerini belirtti.

Çolakoğlu Yapı Türkiye pazarında öne çıkmak istiyor VİDEO

MOSTAR LİFE GRAND HOUSES HAYAL DÜNYASININ TAM ORTASINDA YER ALIYOR

Çolakoğlu Group ve iştiraklerinin yapımına başladığı Mostar Life Grand Houses; İstanbul’un planlı gelişme aksının tam üzerinde, Kuzey’de kurulan Yeni İstanbul’un merkezinde. 3. havaalanı, 3. Köprü bağlantı yolları ve Kanal İstanbul adeta Mostar Life Grand Houses’ın çevresine inşa ediliyor. Sağlık kenti, Olimpiyat Stadı ve çevresindeki onlarca alışveriş merkezi ile bir hayal dünyasının tam ortasında yer alıyor.

Çolakoğlu Yapı Türkiye pazarında öne çıkmak istiyor

ULAŞIM SON DERECE KOLAY

Metro, TEM-Basın Ekspres Yolu, yeni yapılan otoyollarla erişimin son derece kolay olduğu Mostar Life Grand Houses’da yaşam olanakları ise en yüksek standartlarda. Artık alışılmış hale gelen sosyal tesisler, sauna, fitnes, hamam, kapalı yüzme havuzları, çok amaçlı toplantı salonlarının yanında dünyada gelişen konfor anlayışına uygun hatta çok ötesinde birçok özellik burada sizi bekliyor. Örneğin 5+1’lerde özel hamam, tek tuşla tüm aydınlatmayı kapatabilme,

Çolakoğlu Yapı Türkiye pazarında öne çıkmak istiyor

VADİŞEHİR İSTANBUL'UN TAM KALBİNDE

Yeni İstanbul’un tam kalbinde ise son yirmi yılın en hızlı ve düzenli büyüyen, İstanbul için gerçek bir şehircilik başarısı olan Başakşehir yer alıyor.

Çolakoğlu Yapı Türkiye pazarında öne çıkmak istiyor

TOPLAM DEĞERİ 100 MİLYAR DOLAR

Toplam değeri 100 milyar doları bulan mega projelerin çevrelediği Başakşehir; tamamlandığında 5000 yatak kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük sağlık kenti olacak olan Şehir Hastanesi, yapımı devam eden 380.000 m2'lik Şehir Parkı ve 60.000 m2'lik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na ev sahipliği yaparak, yeni İstanbul’un yeni merkezi olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

Çolakoğlu Yapı Türkiye pazarında öne çıkmak istiyor