Adana Kazancılar'da kahvaltının vazgeçilmezi kebap ve ciğer
AA

Kahvaltı denince ilk aklımıza gelen peynir, reçel ve zeytin üçlemesinin çeşitlerini çoğaltabiliriz ama hiç kimsenin aklına bu çeşitlerin içine Adana Kazancılar'da olduğu gibi kebap ve ciğer gelmez.

Ama inanın o bölgeye gittiğinizde kahvaltıda masaya konan o kebap ve ciğeri gördüğünüzde hiç de yadırgamayacağınız bir ortamda bulursunuz kendinizi. Çünkü etrafınızdaki herkes, aslında sizin günün ortasında ya da akşam yemeğinde görmeye alıştığınız bu lezzeti sabah yemenin getirdiği enerjiyi hissettirir.

Adana Kazancılar'da kahvaltının vazgeçilmezi kebap ve ciğer ViDEO

KAHVALTIDA KEBAP VE CİĞER YEMEK ALIŞKANLIK YAPAR

Güne enerji dolu ve zinde başlamanın sırrı gibi sunular kahvaltıda kebap ve ciğer yemeğe kısa sürede siz de alışıverirsiniz.

Adana'da kebaplı kahvaltı

KAZANCILAR'DA KAHVALTININ VAZGEÇİLMEZİ

Adana'da gelişmiş kebap kültürünün bir uzantısı olarak karşımıza çıkan bu ritüel Kazancılar'da kahvaltının vazgeçilmezi olarak uzun yıllardır devam ediyor.

Adana'da kebaplı kahvaltı

SABAHIN ERKEN SAATLERNİDE YAN YANA SIRALANMIŞ DÜKKANLARDA KEBAP KEYFİ

Kazancılar'da bu kebap ve ciğer servis edilen dükkanların yan yana sıralandığı sokaklarda, insanların büyük bir kalabalık halinde, sabah saatlerinde iştahla kahvaltı yapma anları ünlüdür. Bu kadar insanın birlikte alışkanlıkların ötesine geçip kahvaltı saatinde keyifle kebap ve ciğer yemelerine kapılıp, siz de aralarına katılmak ve bu tadı almak istersiniz.

Adana'da kebaplı kahvaltı

Adana'da kebaplı kahvaltı

Adana'da kebaplı kahvaltı

Adana'da kebaplı kahvaltı

Adana'da kebaplı kahvaltı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)