Sevgilisini köpeklere yedirten futbolcunun paylaşımı
DHA

Brezilya'da 2013 yılında kiralık bir katile sevgisilisini öldürten CR Flamengo Spor Klubü eski kaptanı Bruno Fernandes'in, cesedi köpeklere yedirdiği ortaya çıkmıştı.

Fernandes, 22 yıl hapis cezasına çarptırılmış, 2019 yılında şartlı tahliye ile serbest bırakılmıştı.

Brezilya'da sevgilisini öldürtüp köpeklere yedirten futbolcudan ilginç paylaşım -2

KÖPEK BAKIMEVİ TANITIMI YAPTI

Fernandes,bu kez tartışmalı bir paylaşıma imza attı. İki Pitbull cinsi köpek ile birlikte fotoğrafını paylaşarak “Dün inanılmaz bir köpek bakımevini tanımaktan harika bir zevk aldım.” diyerek, köpek bakımevine teşekkür etti.

Bunun üzerine birçok sosyal medya kullanıcısı, sevgilisinin öldürülmesi ve köpeklere yedirilmesinden sorumlu olan Fernandes’in bu paylaşımına tepki gösterdi.

Brezilya'da sevgilisini öldürtüp köpeklere yedirten futbolcudan ilginç paylaşım -3

PİTBULL KÖPEKLERLE POZ VERDİ

Sosyal medyadan linç kampanyası başlatılan Fernandes’in bir köpek bakımevinin tanıtımını yapmasını şaşkınlıkla karşılanarak "Daha önce görmediğim düzeyde bir saygısızlık. Bunu yapan insan mı?" yorumlarına neden oldu.

"HAYVANLARI SEVİYORUM"

Fernandes ise bu eleştirilere “Açıklığa kavuşturayım, köpeklerden biri benim. Bakımevine ziyaret için gittim ve bir tanesini kendimle götürme şansına eriştim. Bakımevi için tanıtım yapmıyorum, yapmış olsam da bunda bir problem görmezdim. Hayvanları seviyorum.” sözleriyle yanıt verdi.

Brezilya'da sevgilisini öldürtüp köpeklere yedirten futbolcudan ilginç paylaşım -1


Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)