Cardi B, 2 yaşındaki kızına 7 lüks çanta aldı
ensonhaber.com

Grammy ödüllü rapçi Cardi B, geçtiğimiz günlerde 2 yaşındaki kızı Kulture Kiari Cephus ile birlikte alışverişe çıktı.

Küçük kızı için ünlü moda markalarının imzasını taşıyan ürünler satın alan 28 yaşındaki Cardi B., bunları da sosyal medya hesabından paylaştı.

“DAHA FAZLA ALIŞVERİŞİ KIZIM İÇİN YAPTIM”

Cardi B, eşi Offset'ten dünyaya gelen kızı Kulture için satın aldıklarını takipçilerine sergilerken "Alışveriş çılgınlığına kapıldım. Tanrı bana bu güzel bebeği bir nedenle verdi." diye yazdı.

Cardi B, kızına aldığı yedi tane el çantasını gözler önüne serdiği paylaşımında "Kendim için yaptığımdan daha fazla alışverişi kızım için yaptım." diye belirtti.

Cardi B, 2 yaşındaki kızına 7 lüks çanta aldı

“AKILLI VE KIVRAK ZEKALI OLMASINI İSTİYORUM”

Amerikalı rapçi, daha önce de kızı için satın aldığı pırlanta taşlı yüzükle gündem olmuştu.

Cardi B, uğruna sahip olduğu 84.5 milyon dolarlık servetinden avuç avuç para akıttığı küçük kızı Kulture ile ilgili olarak "Kulture'un akıllı ve kıvrak zekalı olmasını istiyorum. Onun kendisini ‘durdurulamaz’ hissetmesini istiyorum. Onun mütevazı olmasını istiyorum." demişti.

Cardi B, 2 yaşındaki kızına 7 lüks çanta aldı

PARASIZ GEÇEN ÇOCUKLUĞUNUN ACISINI ÇIKARIYOR

Çocukluk ve gençlik yıllarını ekonomik zorluklar içinde geçiren Cardi B, bir dönem de kendisi için satın aldığı binlerce dolar değerinde çantalarla gündeme oturmuştu.

Bunları satın almak bir yana sosyal medyada sergilediği için eleştirilen Cardi B'nin, bu tavırlarıyla parasız geçen çocukluğunun acısını çıkarmaya çalıştığı ileri sürülmüştü.

Cardi B, 2 yaşındaki kızına 7 lüks çanta aldı

O ÇANTALARA 128 BİN 662 DOLAR ÖDEMİŞTİ

Dünyanın en pahalı çana koleksiyonlarından birine imzasını atan Hermes'in Birkin çantalarından satın alan Cardi B; bu yüzden sosyal medya trollerinin de saldırısına uğramıştı.

Cardi B, kocası Offset ile gittiği o alışverişte 128 bin 662 dolarlık bir dizi yeni çanta aldı.