ABD'de kardeşini köpek saldırısından kurtardı
ensonhaber.com

Tüm dünya, kız kardeşini köpek saldırısından kurtaran küçük kahraman Bridger Walker'ı konuşuyor.

KARDEŞİNİ KÖPEĞİN SALDIRISINDAN KORUMAYI BAŞARDI

ABD basının aktardığına göre, Wyoming eyaletinde 9 Temmuz’da yaşanan olayda Alman kurdu kırması köpeğin kız kardeşine doğru geldiğini gören Bridger, kardeşini korumak için araya girdi. Köpeği korkutup kaçırmak isterken saldırıya uğrayan çocuk, yüzünün çeşitli yerlerinden yaralandı.

ABD'de kardeşini köpek saldırısından kurtardı ViDEO

Bridger’ın, neden araya girdiğini soran babasına “Eğer birisi ölecekse bu ben olmalıyım diye düşündüm.” şeklinde cevap verdiği belirtildi.

Yaklaşık iki saat süren bir ameliyata alınan minik kahramanın yüzüne 90’dan fazla dikiş atıldı. Bridger’ın hikâyesi, teyzesinin Instagram hesabında yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

ABD'de kardeşini köpek saldırısından kurtardı

ÜNLÜ OYUNCULAR BRİDGER'I ALKIŞLADI

Bridger’ın süper kahraman filmi ‘Avengers’ hayranı olduğunu söyleyen teyzenin bu paylaşımı önce ünlü oyuncu Anne Hathaway’in ilgisini çekti. Bridger ile kız kardeşinin fotoğrafını kendi hesabından paylaşan Hathaway, “Ben bir Avenger değilim ama bir süper kahraman gördüğüm zaman onu tanırım. Umarım hayatımda senin yarın kadar bile cesur olmayı başarabilirim.” diye yazdı.

Hathaway, ayrıca filmdeki süper kahramanlardan Hulk’u canlandıran Mark Ruffalo’yu da etiketleyerek “Takım arkadaşına ihtiyacın var mı?” diye sordu. Bunun üzerine Bridger, filmdeki tüm oyuncuların radarına girdi.

Walker ailesi Ruffalo başta olmak üzere diğer süper kahramanları canlandıran oyuncular Tom Holland, Hugh Jackman ve Zachary Levi’nin kendilerine ulaştığını söyledi.

Kaptan Amerika rolündeki Chris Evans da aileye bir video yollayarak “Sen bir kahramansın. Yaptığın şey çok cesurcaydı. Kardeşin senin gibi bir abiye sahip olduğu için çok şanslı. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var.” dedi. Evans, Bridger’a orijinal Kaptan Amerika kalkanı sözü verdi.

ABD'de kardeşini köpek saldırısından kurtardı

ABD'de kardeşini köpek saldırısından kurtardı