ABD Başkanı’nın oğlu Trump Jr, karantinada silah temizliyor
DHA

ABD Başkanı Donald Trump'ın en büyük oğlu Donald Trump Jr, sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoda 'Görüünüşe göre koronaya yakalandım' diyerek, koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve karantinada olduğunu söyledi.

Oğul Trump Jr, videoda yaptığı açıklamada hiçbir semptomu olmadığını fakat önlem olarak karantinaya girdiğini ifade etti.

Trump Jr, karantinadaki zamanı için destekçilerinden kitap veya film tavsiyesi yapma çağrısında bulundu ve "Birkaç gün yalnız zaman geçirebilirim. Sıkıcı hale gelmeden önce temizleyebileceğim çok sayıda silah var." dedi.

OĞLUYLA SEYAHATE ÇIKMADAN ÖNCE YAPTIRDIĞI TEST POZİTİF ÇIKTI

"Normal protokolleri takip edeceğim. Ciddiye alacağım yani. Başka bir şey yapmak için bir neden yok, ama yine de tamamen asemptomatiğim, tuhaf olan da bu" ifadelerini kullanan Trump Jr, oğluyla seyahate çıkmadan önce testinin pozitif olduğunu öğrendiğini ayrıca testin yanlış sonuç verme ihtimaline karşı belki birkaç test daha yaptırabileceğini açıkladı.

ABD Başkanı’nın oğlu Trump Jr, karantinada silah temizliyor

TRUMP JR, KORONAVİRÜSE YAKALANAN 4'ÜNCÜ TRUMP AİLESİ ÜYESİ

ABD medyasına yer alan haberlerde, oğul Donald Trump Jr’ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtilmişti.

Başkan Trump'ın en büyük oğlu Donald Trump Jr'ın koronavirüse yakalanan 4'üncü Trump ailesi üyesi olduğu ifade edilmişti.

Başkan Trump, First Lady Melania Trump ve oğulları Barron da virüsü kapmıştı.

ABD Başkanı’nın oğlu Trump Jr, karantinada silah temizliyor

CİDDİYE ALMIYORDU, YAKALANDI

42 yaşındaki Trump Jr'ın kız arkadaşı Kimberly Guilfoyle'nin testi temmuz ayında pozitif çıkmış, ancak Trump Jr virüse yakalanmamıştı.

Hem seçim kampanyasındaki hem de Beyaz Saray'daki diğer bazı üst düzey isimlerin de son aylarda koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Öte yandan Trump Jr, babası Başkan Trump gibi 260 binden fazla Amerikalının ölümüne neden olan salgını hafife aldığı için sık sık eleştiriliyordu.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)