Yüz şeklinize bakın, içinizdekini tanıyın...
ensonhaber.com

Yüz okuma uzmanı Jean Haner'e göre yüzünüzün şekli, kişilik özelliklerinize ve hayatın zorluklarıyla genel olarak nasıl başa çıktığınıza dair temel bilgileri ortaya çıkarabilir.

Yuvarlak, kare, oval veya kalp şeklinde çeşitli yüz şekillerinin kişiliğiniz hakkında neler ifade edebileceğini merak ediyor musunuz?

Yüz şeklinizin sizin hakkınızda neler söyleyebileceğini keşfedelim.

Oval bir yüz şekliniz varsa , son derece zeki, empatik ve misafirperver birisiniz, başkalarını kendinize çekmek için ne söyleyeceğinizi tam olarak biliyorsunuz. Pratik ve metodiksiniz, çoğu zaman çok başarılısınız.

Hırslı da olsa bal gibi sözlerin; Bir başkasının kendisini iyi hissetmesini sağlamak için söylenecek doğru şeyi her zaman bilirsiniz. Genel olarak yüksek bir IQ'nuz var, çok sayıda fikriniz var ve diplomaside başarılısınız.

Kare bir yüz şekliniz varsa, son derece proaktifsiniz ve her zaman büyük projeler üstlenmeye heveslisiniz. Rekabetçi doğanız nedeniyle genellikle finans ve iş konularında başarılı olursunuz. Enerjiyle dolusunuz ve yüksek dayanıklılığa, büyük zorluklara göğüs germeye olan sevginizi harekete geçiren niteliklere sahipsiniz. Ayrıca keskin bir zekanız ve analitik bir zihniniz var.

Kalp yüz şekline sahipseniz, büyük bir kalbiniz var ve son derece şefkatlisiniz. Aynı zamanda güçlü fikirli, son derece yaratıcı, hırslı ve enerjiyle dolusunuz. Keskin hafızanız ayrıntıları net ve erişilebilir tutar. Sosyal açıdan oldukça aktifsiniz, can sıkıntısından nefret ediyorsunuz ve her zaman hareket halindesiniz.

Yüz şekliniz yuvarlaksa, nazik, cömert ve son derece besleyici birisiniz. Hoş, tatlı ve tatlı dilli biri olarak, çoğu zaman başkalarının mutluluğunu kendi mutluluğunuzun önüne koyarsınız, bu da sizi klasik bir aşırı bağışçı yapar. Ancak harika nitelikleriniz aynı zamanda uzlaşmacı doğanız nedeniyle sizi narsistler için çekici bir hedef haline getiriyor.