Zonguldak'ta kedi cinsel saldırıya uğradı
DHA

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Kışla Mahallesi'nde yaşayan Emine Yörük'ün beslediği 'Boncuk' adında 1 yaşındaki erkek kedi, bir anda ortadan kayboldu.

Yörük, mahallede yaptığı aramada Boncuk'u bulamadı.

Boncuk, bir süre sonra sürünerek Yörük'ün evinin önüne geldi. Yörük, kediyi alarak veteriner kliniğine götürdü.

Yapılan muayenede, kedinin omuriliğinde ve arka sağ ayağında kırık olduğu tespit edildi. Ayrıca kedinin rektumunda ve bağırsaklarında 5 santimlik genişleme olduğu belirlendi.

Zonguldak'ta kedi cinsel saldırıya uğradı VİDEO

CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI GÖRÜLDÜ

Veteriner hekim Neslihan Yazıcı, kedinin cinsel saldırıya uğradığı konusunda önemli bulgular bulunduğunu söyledi.

Kedinin hayati tehlikesinin olduğunu ifade eden Yazıcı, "İlk etaptaki muayenesinde rektum bölgesindeki 4-5 santimetrelik açıklık dikkatimizi çekti. Daha sonrasında yaz mevsiminde olduğumuz için kurtlanma durumu vardı. İlk muayenede kurtlar temizlendi. Rektum boşaltıldı. Daha sonrasında röntgen çektiğimizde omurga kırığı ve bacakta kırık olduğunu tespit ettik. Rektumdaki bu kadar büyük bir açıklık maalesef ne trafik kazası ne şiddetten kaynaklı olmayıp direkt olarak cinsel saldırı vakası olduğunu belirttik. İlk muayeneler bu şekilde." dedi.

Zonguldak'ta kedi cinsel saldırıya uğradı

“GENEL DURUMUNU TOPARLAYACAĞIZ”

Veteriner hekimlerden Hülya Görkem ise Boncuk'u iki kez ameliyat edeceklerini anlatarak, "Buraya gelinceye kadar çok fazla zaman da geçmiş üzerinden. Olay olur olmaz maalesef bulunamamış. Kendi çabaları ile olay yerinden evinin önüne sürüne sürüne gelmiş. Üzerinden zaman geçtiği için bitik duruma gelmiş. Genel durumunu toparlayacağız. Sonra zorlu ameliyatlarında ona destek olmaya çalışacağız." diye konuştu.

Zonguldak'ta kedi cinsel saldırıya uğradı

'BUNU YAPANLAR İÇİN YAPTIRIM UYGULANMASINI İSTİYORUM'

Emine Yörük ise kedisinin yaşadıklarının utanç verici olduğunu söyledi.

Boncuk'un yaşadıklarını vahşet olarak tanımlayan Yörük, "Kedi bizim mahallemizin kedisiydi. Uzun zamandır mahallede yoktu. Sonra mamaları koyduğum yerde gördüm. Şu anda psikolojim çok bozuk. Gerçekten o hayvanın yaşadığı acılara, içinden çıkan kurtlara nasıl dayandı? Nasıl yaşadı? Bunu yapanlara ben bir şey diyemiyorum. Bunlar can, mal değil. Bunların can olduğunu insanlar artık farkına varsın. Bu olayın sonuna kadar gitmek isterim. Gerçekten bunlar için bir yaptırım olursa sonuna kadar gitmek isterim. Ama hiçbir şey değişmiyor. Yine vakalar ortaya çıkıyor ve yine olan bu canlara oluyor. Cinsel saldırılara, işkencelere devam ediliyor." ifadelerini kullandı.

Zonguldak'ta kedi cinsel saldırıya uğradı

Zonguldak'ta kedi cinsel saldırıya uğradı

Zonguldak'ta kedi cinsel saldırıya uğradı

Zonguldak'ta kedi cinsel saldırıya uğradı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)