Üsküdar'da minibüsün altında kalan yaşlı kadın kurtarılamadı

İstanbul Üsküdar'da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ihmali bir cana mal oldu.

Cuma günü sabah saatlerinde yaşanan olayda, çarşıya gitmek için evinden çıkan 65 yaşındaki Fatma Aksu, Üsküdar’da Millet Bahçesi durağına geldi.

Minibüs şoförü yaşlı kadını araca almadı

Bir süre minibüs bekleyen yaşlı kadın, yan yolda yaşanan trafik nedeniyle durağa uğramayan minibüse binmek üzere yan yoldan ana yolun ortasına geçerek minibüse binmeye çalıştı ama minibüs şoförü yaşlı kadını almadı.

Karşıya geçerken, başka bir minibüsün altında kaldı

Tekrar yan yoldaki durağa yönelen yaşlı kadın, yolun karşısına geçmek istediği sırada bu kez güzergahında ilerleyen başka bir minibüsün altında kaldı.

Yaşlı kadın kurtarılamadı

DHA'nın aktarımına göre, hastaneye kaldırılan yaşlı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Korku dolu kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Üsküdar'da minibüsün altında kalan yaşlı kadın kurtarılamadı VİDEO

"Çok kez İBB'ye şikayette bulundum, geri dönüş olmadı"

Kazada hayatını kaybeden Fatma Aksu’nun oğlu Niyazi Aksu, "Ayın 17’sinde annem burada minibüs beklerken minibüslerin trafikten kaçmak için ortadaki şeridi kullanmalarından dolayı annem karşıdan geçen minibüse binmek için karşıya geçiyor. Minibüs annemi almıyor geri dönerken de başka bir minibüsün çarpması sebebiyle hayatını kaybediyor. Ben bu konu hakkında daha önceden İBB’ye çok kez uyarıda şikayette bulundum ama hiçbir şekilde geri dönüş olmadı.

"Yargı sürecini başlatacağım"

Hala aynı kural ihlalleri devam ediyor. Benim annem hayatını kaybetti. Bundan sonra böyle olayların yaşanmaması için ben elimden gelen her şeyi, yargı olsun bütün süreçleri başlatacağım. Sadece bunlara dur denilmesini istiyorum. Kimsenin canı yanmasın. Gereken neyse yapılsın istiyorum.” dedi.

Üsküdar’da minibüs faciası: yaşlı kadın hayatını kaybetti -1

Üsküdar’da minibüs faciası: yaşlı kadın hayatını kaybetti -2

Üsküdar’da minibüs faciası: yaşlı kadın hayatını kaybetti -3

Üsküdar’da minibüs faciası: yaşlı kadın hayatını kaybetti -4

Üsküdar’da minibüs faciası: yaşlı kadın hayatını kaybetti -5

Üsküdar’da minibüs faciası: yaşlı kadın hayatını kaybetti -6