Trabzon'da muhtarın akrabası tarafından vurulma anı
DHA

Trabzon'un Araklı ilçesi Merkez Mahallesi Zekiçebi Caddesi'nde geçen yıl 22 Aralık günü aralarında husumet bulunan Orhan Bal ve merkeze bağlı Alçakdere Köyü Muhtarı Beyler Bal (61), cadde ortasına karşılaştı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İkili arasında çıkan tartışma, büyüyerek kavgaya dönüştü.

Orhan Bal, tabancasını çekip, Beyler Bal'a ateş etti. Beyler Bal, kanlar içinde yere yığılırken, Orhan Bal kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan muhtar, tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.

Trabzon'da muhtarın öldürülme anı İZLE

CİNAYET ANI KAMERADA

Cinayetin işlendiği ana ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Orhan Bal, arkadan yaklaştığı muhtarın önce başına, yere düştükten sonra da kalbine doğru 4 el ateş ettiği, ardından da koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Trabzon'da muhtarın akrabası tarafından vurulma anı

ZANLI YAKALANDI

Öte yandan saldırının ardından kaçan saldırganı yakalamak için Asayiş Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerince çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kapüşonlu Orhan Bal'ın, yakında bekleyen akrabası F.D.'nin kullandığı aracın arka koltuğuna binip, olay yerinden kaçtığı tespit edildi.

Trabzon'da muhtarın akrabası tarafından vurulma anı

TUTUKLANDI

Orhan Bal ve F.D. Sürmene ilçesinde saklandıkları adreste düzenlenen operasyonla yakalandı. İfadesinde, cinayeti bir anlık öfke ile işlediğini söyleyen Orhan Bal ve F.D., sevk edildikleri adliyede, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)