Tokat'ta damat kayınbabasını öldürdü
İHA

Tokat’ta yaklaşık 6 ay önce evlenen Edanur Babur (19), eşi Bilgin Babur’la yaşadıkları tartışma sonucu babasının evine döndü.

Damat, gece saatlerinde eşi ile barışmak için 600 Evler Mahallesi İmamlık Caddesi'nde bulunan kayınbabasının evine geldi.

KAYINPEDERİ İLE KAYNANASINI VURDU

Bu sırada yaşanan tartışmanın büyümesi sonucu damat, yanında getirdiği ruhsatsız tabancasıyla kayınbabası İbrahim Batarya ile kaynanası Gülşen Batarya’ya 6 el ateş etti.

Vücuduna 4 kurşun isabet eden İbrahim Batarya, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine, 2 kurşunla yaralanan Gülşen Batarya ise Tokat Devlet Hastanesi'ne ambulanslarla sevk edildi.

Tokat'ta damat kayınbabasını öldürdü

KAYINBİRADER YAŞAMINI YİTİRDİ

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kayınbaba İbrahim Batarya kurtarılamayarak hayatını kaybederken, kaynana Gülşen Batarya ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

DEHŞET SAÇAN DAMAT TUTUKLANDI

Bilgin Babur, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Karşıyaka Polis Merkezine götürüldü. Tokat Adliyesi'ne çıkarılan zanlı, mahkemece tutuklanarak Çamlıbel T Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Tokat'ta damat kayınbabasını öldürdü

Tokat'ta damat kayınbabasını öldürdü VİDEO


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)