Tekirdağ'da tartıştığı eşini yaktı
DHA

Tekirdağ'da yaşayan 2 çocuk sahibi Ekrem A., kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Ayşe A.'yı konuşmak için motosikletle Süleymanpaşa ilçesine bağlı Hacıköy Mahallesi'ndeki ormanlık alana götürdü.

Burada ikili arasında tartışma çıktı.

EŞİNİN ÜZERİNE BENZİN DÖKÜP ATEŞE VERDİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ekrem A., motosikletteki şişede bulunan benzini eşinin üzerine döktü. Ayşe A.'yı ateşe veren Ekrem A. olay yerinden kaçtı. Alevler içinde kalan Ayşe A., kendi imkanları ile alevleri söndürmeye çalışırken bir yandan da yaklaşık 500 metre mesafedeki ana yola çıktı. Ayşe A.'yı görenler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Tekirdağ'da tartıştığı eşini yaktı

HASTANEYE KALDIRILDI

Bölgeye gelen sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Ayşe A., ambulansla Tekirdağ Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ayşe A., hayati tehlikesi nedeniyle İstanbul'da yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevk edildi.

Tekirdağ'da tartıştığı eşini yaktı

CANİ KOCA TUTUKLANDI

Saldırgan Ekrem A. ise jandarma ekiplerince başlatılan çalışmayla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Eşini yakarken kendi ellerinde de yanıklar oluşan Ekrem A., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekirdağ'da tartıştığı eşini yaktı

MAĞDUR KADININ ANNESİ: KIZIM 2 YILDIR ÇİLE ÇEKİYORDU

Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren genç kadının annesi Zeynep Karataş şunları söyledi:

"2 senedir çile çekiyordu, kocası onu başka kadınla aldattığı için. Kumaş fabrikasında çalışıyordu. Kocası onu dövdü. Dövünce babası, kardeşi onu hastaneden aldı geldi. Çok kötü dövüyordu. 3 ay bizde kaldı. İyileştikten sonra eşi özür diledi. Kendi akrabalarıyla geldi. İlle hanımımı götüreceğim çocuklar var dedi. Ben bir daha öyle bir şey yapmayacağım dedi. Eve götürdükten sonra yine aynı kadınla ilişkiye başlamış. Kızım ağladı, 'Anne yine aynı kadınla konuşuyor, ilişkiyi sürdürüyor.'dedi. Siz olsanız ne dersiniz evladınıza, gel dersiniz. O eziyeti çekme dersiniz. Ben ne kadar gel dediysem de 'çocuklarım var' diye gelmedi. O, 3 ay kaldığında onu evden salmayacaktım, çocuklarım var diye kandırdı, planları kuruyormuş. Onu getirip yakayım diyerek bu planları yapıyormuş.

Tekirdağ'da tartıştığı eşini yaktı

"KANDIRARAK ORMANLIĞA GÖTÜRMÜŞ"

Sabah erkenden telefon etti, telefon çaldı kapandı. Babası aradı cevap vermedi. Dedim kesin bunun başına bir şey geldi. 6-7 sefer babasına arattıktan sonra oğlu çıktı. Oğlum annene ver telefonu dedim, ben başka yerdeyim dedi. Bugün yasak var nasıl başka yerdesin dedim, annesine verdi telefonu. Kızım da, 'Anne telefonu elimden aldı, beni dövdü, telefonu kırdı.' dedi. Kızım toplamış telefonu yapmış. 'Anne beni gelin götürün' dedi. 'Bugün yasak var seni götüremem karakola haber ver polisler gelsin seni alsın' dedim. Eşi bunu, 'ya annenlere gideceğiz diye ya da karakola beraber gidelim' diye kandırarak ıssız bir ormanlığa götürmüş. Orada bir çöplük varmış , o çöplükte dövmüş, tepesinden benzin ya da gaz dökmüş, kızımı yakmış. Bırakmış onu gelmiş."

Tekirdağ'da tartıştığı eşini yaktı

"EN AĞIR CEZAYI ALSIN"

Kızının yandığı yerden kendi kendine 1 kilometre yürüdüğünü söyleyen Karataş, "Bir vatandaş arabasıyla yoldan geçiyormuş. Kardeşim bana Allah rızası için yardımcı olun diye bağırmış. Adam da ambulansı aramış. Adam da bizi aradı. 'Eşi tarafından yakılmış, çok kötü durumu kızınızı gelin alın' dedi. Hastaneye götürdük, hastane buraya sevk etti. Çok kötü durumda. Bizim evladımız çekiyor, başkalarının canı yanmasın. Ben o adamın en ağır cezayı almasını istiyorum." diye konuştu.

Tekirdağ'da tartıştığı eşini yaktı

"BÖBREKLERİ İFLAS ETMİŞ"

Baba Teknur Karataş ise "Şu anda yoğun bakımda entübe durumda. Durumu kritik, böbrekleri iflas etmiş hale gelmiş. 'Diyalize bağlayacağız' dediler. Akciğerleri zarar görmüş. İlaç tedavisi uyguluyoruz dediler. Başkalarının kız çocuğu yanmasın. Kızım kaçarak evlendi 17 yaşındaydı. Kızım istiyor diye verdim. Aileyi de tanımıyordum. Yazıklar olsun. En büyük cezayı almasını istiyorum. Ağırlaştırılmış müebbet istiyorum o adama" dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)