Sultanbeyli'de fırına giren sahte polis yakalandı
DHA

Polis Ekipleri, 05 Mayıs Çarşamba günü sabah 08.30 sıralarında İstanbul Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi Reyhanoğlu Caddesi'ndeki fırına kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin geldiği ve işyerine ait araçlar ve işyeri sahibi hakkında bilgi almaya çalıştığı ihbarını aldı.

Harekete geçen polis ekipleri, adreste bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kameraların incelenmesinin ardından, bu kişinin M.Y. (37) belirlendi.

BAŞKA FIRINLARA DA KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITTI

M.Y. aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerince yapılan araştırma sonucu, yakalanan M.Y.'nin de fırıncılık mesleğini yürüttüğü ve aynı şekilde başka bir fırın işletmesine giderek burada da kendisini polis olarak tanıttığı belirlendi.

Sultanbeyli'de fırına giren sahte polis yakalandı ViDEO

Sultanbeyli'de fırındaki sahte polis kamerada -1

SUÇ KAYITLARI ÇIKTI

Araştırmaların devamında, polis olduğu iddiasıyla gösterdiği kartın, yine kendisi gibi fırıncı olan ve askeri birimlere ekmek dağıtan abisi F.Y. isimli kişiye ait "Askeri Komutanlık Sürekli Giriş Kartı" olduğu ve şüphelinin geçmiş tarihlerde 4 farklı konudan suç kaydı olduğu da belirlendi.

Sultanbeyli'de fırındaki sahte polis kamerada -2

SERBEST BIRAKILDI

Yakalanan ve hakkında "Kamu Görevinin Usulsüz Üstlenilmesi" suçundan işlem yapılan M.Y. sevk edildiği mahkemede serbest bırakıldı.

Sultanbeyli'de fırındaki sahte polis kamerada -3

Sultanbeyli'de fırındaki sahte polis kamerada -4

Sultanbeyli'de fırındaki sahte polis kamerada -5

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)