Şişli'deki parkta çıkan kavgayı izleyen yaşlı adam vuruldu
İHA

Önceki gün saat 22.30 sıralarında İstanbul Şişli Halil Rıfat Paşa Mahallesi’nde akşam saatlerinde kalabalık bir grup, Taşkızak Parkı içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı.

Kavganın büyümesi üzerine çevredeki vatandaşlar, polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Kavgaya karışan bir kişinin bıçakla, kavgayı izleyen bir kişinin de silahla yaralandığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

KAVGAYI İZLERKEN VURULUP AĞIR YARALANDI

Kısa sürede olay yerine gelen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı motorize yunus ekipleri, kavgayı dağıttı. O esnada polisi gören ve birinin elinde silah olan 4 şahıs kaçmaya başladı.

Havaya 1 el uyarı ateşi de açarak “dur” ihtarında bulunan yunus ekiplerinin kovalamacası sonucu şahıslar izlerini kaybettirdi.

Şişli'deki parkta çıkan kavgayı izleyen yaşlı adam vuruldu

KURŞUN KARNINA İSABET ETTİ

Olay yerine gelen polis ekipleri ise yaptığı araştırmada, izne çıkan arkadaşının yerine 1 haftalığına durakta telefonlara bakan 59 yaşındaki Türkhan Türel’in, kavgayı izlediği esnada karnına isabet eden kurşunla ağır şekilde yaralandığı ve otomobille Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldığı bilgisine ulaştı.

Şişli'deki parkta çıkan kavgayı izleyen yaşlı adam vuruldu

SESLERİ DUYULAN ÇOCUKLU AİLE, DEHŞET YAŞADI

Hemen ameliyata alınan Türel’in, kurşunun omuriliğine isabet etmesi nedeniyle hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olay yerinde bulunan 1 adet kovan ve birkaç bıçağa ise polis ekipleri tarafından incelenmek üzere el konuldu. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kavgaya karışan şüpheliler ve eli silahlı şahıs parka doğru yürüyor.

Vurulan adam ise şahısların arkasından parka bakıyor. Koşuşturmaca sonrası parkta çıkan kavgada silah ateşleniyor. Bazıları panikle koşarak kaçmaya başlıyor. Kavgayı izleyen adam ise vurularak yere eğiliyor. Çocuklu bir aile ise yere yatıyor. Vatandaşların panik yaşarken, bazı vatandaşlar adamın yanına geliyor.

Şişli'deki parkta çıkan kavgayı izleyen yaşlı adam vuruldu VİDEO


Şişli'deki parkta çıkan kavgayı izleyen yaşlı adam vuruldu

POLİSİN YAKALADIĞI 8 ŞÜPHELİ SERBEST

Çalışmalara devam eden Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan yaşı küçük Çağdaş G.’nin bıçakla elinden yaralanması sonucu hastaneye gittiğini belirledi. Buradan yola çıkan Şişli polisi, küçük yaşlardaki Ali Arda A., Şeyhmus T., Delil E.’yi hastanede, Baran Ü., Bektaş E. ve Kayrahan Sencer Ü.‘yü Feriköy Polis Merkezi Amirliği’nde ve ertesi gün sabah saatlerinde ise Sertaç Ç.’yi evinde gözaltına aldı.

Emniyette işlemleri tamamlanan yaşı küçük 8 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Şişli'deki parkta çıkan kavgayı izleyen yaşlı adam vuruldu

Şişli'deki parkta çıkan kavgayı izleyen yaşlı adam vuruldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)