Şişli’deki bir evde 3 kişi ölü bulundu

İstanbul’un Şişli ilçesi Fulya Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Yakınları gözyaşlarını tutamadı

Ekipler, olay yerinde inceleme yaptı.

Bina önüne gelen ölenlerin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

Şişli’deki bir evde 3 kişi ölü bulundu

Eski sevgili cinneti

Polis ekipleri bu arada olay yerinde bulunanların ifadesine başvurdu.

İlk inceleme sonucu Y.S.B. (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen B.V. (28) ile birlikte yaşadığı Ö.A. (29)'yı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirlendi.

Olay yerinde inceleme devam ediyor.

Şişli’deki bir evde 3 kişi ölü bulundu

"Önce hanımına sonra kendisine sıkmış"

İHA’ya konuşan Nurettin Akkaya isimli emlakçı ise “Duyduğum kadarıyla saat 07.30 - 08.00 aralarında kadın bağırmış polis polis diye. Ondan sonra silah sesi duyulmuş. Adam herhalde önce hanımına sonra kendisine sıkmış. Oturanları tanımıyorum. 30 senedir burada oturuyorum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Üçüncü kişiyi bilmiyorum. Onları hiç tanımıyor. Ağızdan duydum yani.” dedi.

Şişli’deki bir evde 3 kişi ölü bulundu

Şişli Kaymakamlığı’ndan açıklama

Olaya ilişkin Şişli Kaymakamlığı’ndan açıklama geldi.

Açıklamada, “Bugün sabah 07.00 sıralarında Fulya Mahallemizde tabanca ile açılan ateş sonucu ‘kasten öldürme ve intihar’ olayı meydana gelmiştir. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan ilk tespitlerde; Şüpheli Yavuz Selim B. adlı şahsın; (Beril V.) isimli kadın ve (Ö.A) adlı şahsı silahla ateş etmek suretiyle öldürdüğü ve daha sonra aynı silahla ateş ettiği anlaşılmıştır. Olay yerinde (1) adet tabanca ve muhtelif sayıda kovan ile şüpheli şahsın üzerinden konuyla ilgili olduğu değerlendirilen “intihar notu” elde edilmiştir. Başlatılan tahkikat devam etmektedir.” denildi.

Şişli’deki bir evde 3 kişi ölü bulundu

İmamoğlu: Çok acılı ve öfkeliyiz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sosyal medya hesabından olayı kınadı ve şunları söyledi:

“Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı Beril V.'yi erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenleri ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin gitsin artık.”

Şişli’deki bir evde 3 kişi ölü bulundu

Şişli’deki bir evde 3 kişi ölü bulundu